ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ – ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ!

«Προφανέστατα το να βάζεις στο ίδιο επίπεδο τις δύο πλευρές, τους υποστηρικτές της υπεροχής της λευκής φυλής και τους αντιρατσιστές ακτιβιστές, αντί να παίρνεις σαφή απόσταση από το ναζιστικό κίνημα είναι τεράστιο λάθος», δήλωσε προ ημερών ο υπουργός Εξωτερικών της φράου Μέρκελ, Γκάμπριελ. Ενώ, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν η κόρη Τραμπ (και σύζυγος του αρχισιωνιστή Κουζνέρ, για τον οποίο οι… κακές γλώσσες λένε πως είναι ο πραγματικός πρόεδρος της Αμερικής…), ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, οι υπουργοί Εξωτερικών και Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, οι πρώην πρόεδροι Μπους (πατήρ και υιός), η φράου Μέρκελ, ο σιωνιστής μεγιστάνας Μέρντοχ και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις».

Αυτοί που βλέπετε είναι οι παρακρατικοί «αντιρατσιστές ακτιβιστές» τους οποίους υπερασπίζονται μετά μανίας οι παγκόσμιοι τύραννοι και οι ανά τον κόσμο εκπρόσωποί τους – κι αυτοί με την σειρά τους υπερασπίζουν τους διεθνείς τυράννους. Κόψτε φάτσες (εκτός όσων τις κρύβουν με κουκούλες…) και βγάλτε συμπέρασμα!

(ΥΓ): Να τους καμαρώνουν και να τους χαίρονται!