ΔΙΠΟΡΤΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ… ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ

Το γνωστό κόλπο με τον συνονόματο και εξάδερφο που δήθεν… διαφοροποιείται (χωρίς να παραιτείται ή ν’ αλλάζει τίποτα…) εφαρμόζει πάλι ο συνοδοιπόρος των σταλινοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, μπούλης Πανούλης, για να καλύψει την ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ με τον mister Tsipra κατάπτυστη απόφασή του να μην συμμετάσχει η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης στο συνέδριο της Εσθονίας, για την καταδίκη των κομμουνιστικών εγκλημάτων.

Μόνο που το κόλπο δε φαίνεται να πιάνει, γιατί ο κοσμάκης έχει πονηρέψει. Ιδού μερικές απαντήσεις στο… δίπορτο των Καμμένων, που αλιεύσαμε από σχόλια σε καθεστωτική ιστοσελίδα:

«Ο Πόρτας-Πόρτας τώρα έγινε Μακάκας-Μακάκας και που είσαι ακόμα».

«Το μεγάλο …τσίρκο!»

«Η ανηθικότητα του ΑΝΕΛοκαμμένου χτυπάει κόκκινο εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι η Ελλάδα κομπλεξική κουτόπονηρε αλλά η κυβέρνησή σας. Αϊ σιχτίρ!»

«… μην μιλάς ! Παραιτήσου και ρίξε το επικίνδυνο τσίρκο που μας κυβερνά. Αλλιώς ρούφα το αυγό σου κάτσε στην καρεκλίτσα σου και μόκο! …!».

«Ο εν λόγω κύριος μπορεί να διαφοροποιείται όποτε θέλει από το κοπάδι του άφοβα , απλούστατα διότι η κομπίνα είναι στημένη αριστοτεχνικά. Κάθε φορά που η ψήφος του σε κρίσιμα θέματα θα δημιουργεί πρόβλημα στην παρέα , θα βρίσκεται πάντα κάποιος από «άλλο» κόμμα να την αναπληρώνει . Ο ίδιος δεν μπορεί να περιμένει τίποτα για το πολιτικό του μέλλον.Ας εισπράξει όσους μισθούς μπορεί ακόμη και μετά τέλος».

«Από τη μια καταγγέλλει και από την άλλη στηρίζει. Αν έχεις κόκκαλα, όπως λέμε εμείς οι Πόντιοι, τότε παραιτήσου, αφού πρώτα καταγγείλεις τον πρόεδρο και το κόμμα σου γιατί δεν κάνει το ίδιο. Με όσα λες, όχι μόνο δεν πείθεις κανέναν, αλλά όλοι γελούν στην πλάτη του καραγκιόζη, που άλλα λέει κι άλλα πράττει».

«ΟΔ. Καμμένος τοποθετήθηκε. Ο Π. Καμμένος? Να πάρει κι αυτός θέση και όχι διαφωνώ  αλλά στηρίζω. Παρατράβηξε το θέατρο του παραλόγου. Ξεπέρασαν και τη φαλακρή τραγουδίστρια!».

«ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΞΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ».

«άμα φοράς παντελόνια Δημητράκη άσε τις θεωρίες και παραιτήσου. Αλλιώς μόκο εσύ τους έφερες».

«ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ …… ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ??????!!!»

«Σωστά τα λες αλλά στηρίζεις αυτή την κυβέρνηση. Εάν τα παντελόνια που φοράς έχουν τίποτα μέσα παραιτήσου».

«Πρόσεξε βρε αγορίνα, έτσι σκληρά που τα λες μην ιδρώσεις πολύ και γλιστρήσεις από καμιά καρέκλα και κλαις μετά».

«Δεν είναι κάνα κορόιδο ο τύπος… Τα είπε τα έγραψε και πέρασε απ’ το ταμείο να πάρει το μισθό του Σεπτεμβρίου».

«Άντε ρε μακάκα, και εσύ και ο αρχηγός σου… ξεφτιλισμένοι τελείως και στα τέσσερα… Άστα λόγια και παραιτήσου !!!! ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ 95 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ…. Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι ψυχές στην Κίνα παραιτήσου για τις ψυχές των ΕΛΛΗΝΩΝ θυμάτων του κομμουνισμού…. αλλά που ντροπή και σεβασμός … στα τέσσερα στο Facebook… μάγκας του πληκτρολογίου… φτου σας…».

«… Άσε το παραμύθι αγόρι μου. Είπαμε, είσαι ο λαγός του χοντρού, αλλά δεν σε παίρνει κανείς σοβαρά. Άμα δεν συμφωνείς παραιτήσου.Ουυυυυυστ!».

«Η καρέκλα να είναι καλά μεγάλε και άσε τις ιδεολογίες να …. Σε κάνανε και αντιπρόεδρο της βουλής, τι φασισμός και κομμουνισμός τώρα, αφού τα ίδια σκατά είναι και οι δύο. Ότι μας κράζει όλη η οικουμένη με την κυβερνησάρα που στηρίζεις, δεν σε αφορά καθόλου».

 «Παραιτήσου ρε ανθέλληνα να γλιτώσουμε από τα κομούνια».

 «Την προδοσία  πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς. Συνεχίστε την στήριξη για τα τριάντα αργύρια, τα υπόλοιπα είναι σανός μασημένος»….