ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ! ΤΑ ΨΕΚΑΣΤΗΡΙΑ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ… ΦΤΥΝΟΥΝ!

Ποια είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή των συνοδοιπόρων του κομμουνισμού; Ένας καλός λόγος ή ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη από τους κομμουνιστές. Οι οποίοι, όμως, είναι πολύ… αυστηροί σε τέτοια θέματα κι έχουν τους συνοδοιπόρους συνεχώς στο… περίμενε. Πολλές φορές δε, αντί να τους ανταμείψουν τους βρίζουν κιόλας!

Οι ψεκασμένοι, λοιπόν, με το πάθος του νεοφώτιστου στο χώρο της αριστεράς και της… προόδου, υμνούν εδώ και καιρό εκστασιασμένοι τον «πατερούλη» Στάλιν και τον «Κόκκινο Στρατό» του, μπας και αποσπάσουν έναν καλό λόγο από τα κομμούνια. Κι αν όχι έναν, έστω και… μισόν!   

Δείτε ένα απάνθισμα τοιούτων ύμνων των (διορισμένων στο δημόσιο…) διαδικτυακών ψεκαστηριών του Καμμένου, τους οποίους αποφεύγει ακόμα και ο «Ριζοσπάστης» και το 902.gr να χρησιμοποιήσει:

«Ιωσήφ Στάλιν: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο άνθρωπος που έσωσε Ευρώπη και Ελλάδα»

«Όταν ο Στάλιν και ο Κόκκινος στρατός απελευθέρωσε το Άουσβιτς και την Ευρώπη»

«Γιατί οι «κομμουνιστοφάγοι» δαιμονοποιούν τον θριαμβευτή του αντιφασιστικού αγώνα Στάλιν;»

«Όταν ο Στάλιν υποκλινόταν στην Ελλάδα».

«Σαν σήμερα ο ηρωικός Κόκκινος Στρατός σφράγισε την ήττα των Ναζί»

«1945. Ο κόκκινος στρατός απελευθερώνει το Άουσβιτς. 2014. Η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη αποθεώνει τους ναζί».

Και μόλις προχθές, κατά την επέτειο του «μπλόκου της Κοκκινιάς», δημοσίευσαν ένα εμετικό κείμενο, το οποίο έριχνε όλες τις ευθύνες στα… Τάγματα Ασφαλείας.

Και ποια είναι η ανταμοιβή; Ποιο είναι το ευχαριστώ;

Ανακοίνωση εξέδωσε το… τιμημένο κουκουέ (μετά από ένα 24ωρο αμήχανης σιωπής…), για την απόφαση Τσίπρα και Καμμένου να είναι η Ελλάς η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν αναγνωρίζει ότι υπήρξαν εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα. Και τι λένε στην ανακοίνωση τα… αχάριστα συντρόφια;  

Κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ «για την αντιλαϊκή πολιτική, που με συνέπεια εφαρμόζει μαζί με κομπλεξικούς αντικομμουνιστές, που υπερασπίζονται τους συνεργάτες των ναζί».

Ποιοι είναι οι «κομπλεξικοί αντικομμουνιστές που υπερασπίζονται τους συνεργάτες των ναζί»; Οι ψεκασμένοι!

(ΥΓ): Ψεκαστήρια, καλά σας κάνουν! Α να χαθείτε! Τραβάτε ρε ν’ αυτοκτονήσετε πουθενά!