ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΜΕΡΝΤΟΧ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ – ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ «ΝΑΖΙ»

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από τους πολιτικάντηδες – εκπροσώπους του παγκοσμίου κατεστημένου (Τραμπ, Μπους πατήρ και υιός, φράου Μέρκελ, κ.λπ.), που καταδίκασαν μετά βδελυγμίας τους εθνικιστές –αλλά όχι τους αριστεριστές- με αφορμή τα επεισόδια στην Βιρτζίνια, σειρά πήραν τα μεγάλα αφεντικά τους.

Έτσι, ένα απ’ αυτά, ο Τζέιμς Μέρντοχ, γιός του πάμπλουτου σιωνιστή μεγιστάνα του Τύπου και υποστηρικτή – χρηματοδότη του κλόουν Τραμπ, Ρούπερτ Μέρντοχ και διευθύνων σύμβουλος της 21th Century Fox, απέστειλε πολιτικές οδηγίες προς όλους τους συνεργάτες του, προσδιορίζοντας επακριβώς τον μοναδικό εχθρό αυτού και των παγκοσμίων –σιωνιστικών και καπιταλιστικών- συμφερόντων που εκπροσωπεί (τον «ναζισμό» όπως τον αποκαλεί στη γλώσσα του, δηλαδή τον λαϊκό εθνικισμό) και υπενθυμίζοντάς τους πως είναι υποχρέωσή τους να τον πολεμήσουν μετά μανίας:

«Αυτά τα γεγονότα μας υπενθυμίζουν γιατί η επαγρύπνηση ενάντια στο μίσος και τη μισαλλοδοξία αποτελεί μια αιώνια υποχρέωσή μας—μία αναγκαία προσήλωση στη διατήρηση του τρόπου ζωής μας και των ιδανικών μας. Η παρουσία του μίσους μέσα στην κοινωνία μας έγινε καταφανής όταν είδαμε ανθρώπους να κραδαίνουν σβάστικες στους δρόμους της Σαρλότσβιλ και έναν ρατσιστικό όχλο να επιδίδεται σε πράξεις ωμής τρομοκρατίας και βίας. Δεν μπορώ να πιστέψω πως είμαι αναγκασμένος να γράψω αυτό: η αντίσταση στους Ναζί είναι απαραίτητη. Δεν υπάρχουν καλοί Ναζί. Ή οπαδοί της Κού Κλουξ Κλαν, ή τρομοκράτες. Οι Δημοκρατικοί, οι Ρεπουμπλικανοί και όλοι οι άλλοι θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε αυτό και δεν κινδυνεύει κανείς και σε τίποτα πράττοντάς το».

Τέλος, ο μεγιστάνας ανακοίνωσε πως αποφάσισε να προσφέρει στη μνήμη της αριστερίστριας που έπεσε νεκρή υπερασπίζοντας τα συμφέροντα αυτού και των ομοίων του, ένα εκατομμύριο δολάρια στην οργάνωση Anti-Defamation League για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού… Όχι παίζουμε!