ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ: ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Σα… βροχή πέφτουν οι δηλώσεις των ανθρώπων του συστήματος των παγκοσμίων τυράννων κατά των εθνικιστών, μετά από τα επεισόδια στην Βιρτζίνια.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του υπουργού Εξωτερικών της –απαίσιας!- φράου Μέρκελ, να καταδικάσει τους εθνικιστές, με δηλώσεις του στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA. Μάλιστα, ο λεγάμενος όχι μόνο πήρε σαφή θέση, αλλά και χαρακτήρισε «τεράστιο λάθος» την αρχική (γιατί μετά τα γύρισε κι αυτός…) δήλωση του Τραμπ, με την οποία τηρούσε περίπου ίσες αποστάσεις από τις «αντιμαχόμενες» πλευρές: «Προφανέστατα το να βάζεις στο ίδιο επίπεδο τις δύο πλευρές, τους υποστηρικτές της υπεροχής της λευκής φυλής και τους αντιρατσιστές ακτιβιστές, αντί να παίρνεις σαφή απόσταση από το ναζιστικό κίνημα είναι τεράστιο λάθος».

Πέστα… Χρυσόστομε! Έλα στα λόγια μας! Σαφώς και δεν μπορεί να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι τα μαντρόσκυλα του διεθνούς συστήματος αριστεριστές, με τους μοναδικούς του εχθρούς, τους εθνικιστές!