ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΔΙΔΑΓΜΑ ΠΡΩΤΟΝ: ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η «ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μέχρι χθες, ακούγαμε για τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, στο Βερολίνο, στις Βρυξέλες, στο Λονδίνο και σε άλλα σημεία της ΜΗ νότιας Ευρώπης. Βλέπετε, οι χώρες της νότιας Ευρώπης (Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία) είναι λόγω της γεωγραφικής τους θέσης οι «πύλες εισόδου» των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και δεν ήταν λογικό να θελήσουν οι τζιχαντιστές να τις κλείσουν, με τρομοκρατικές επιθέσεις. Ήμασταν, λοιπόν, κατά κάποιον τρόπο ήσυχοι, πως τουλάχιστον δε θα γευτούμε τη «γλύκα» της τρομοκρατίας!

Όμως, αυτό ίσχυε μέχρι χθες! Το πρώτο δίδαγμα, λοιπόν, από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην (κατά τα άλλα «αλληλέγγυα»…) Βαρκελώνη, είναι ότι τελείωσε η «εποχή της αθωότητας» για τις χώρες – πύλες εισόδου στην Ευρώπη. Κι αυτό που χθες έγινε στην Βαρκελώνη, μπορεί «αύριο» να γίνει στην ανύποπτη Αθήνα, στην ανύποπτη Θεσσαλονίκη, στην ανύποπτη Πάτρα, ή οπουδήποτε αλλού στην ανύποπτη Ελλάδα! Και με τέτοιο σμπαραλιασμένο κράτος (τρόπος του λέγειν…) που έχουμε, το έργο των τρομοκρατών θα είναι πανεύκολο!

Έλληνες, φυλαχτείτε! Ο εχθρός είναι εντός των πυλών και ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή θέλει και μπορεί να τον στείλει από κει που’ ρθε!