ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΖΩΑ ΑΠΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ… ΦΑΝΕ;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Εντάξει, στην εποχή μας δεν έχουν απομείνει πλέον και πολλοί «σοσιαλιστικοί παράδεισοι» επί της γης, οπότε το ερώτημα που θέτουμε στον τίτλο είναι πανεύκολο να απαντηθεί!

Στην Βενεζουέλα, λοιπόν, την χώρα-πρότυπο του συντρόφου Τσίπρα και του συνοδοιπόρου Καμμένου, όπου ο λαός διαδηλώνει με πλακάτ που γράφουν ”No hay comida” (επί λέξει «δεν υπάρχει φαγητό», σαν να λέμε «πεινάμε»!) διαπιστώθηκε κλοπή ζώων από ζωολογικό κήπο, με την αστυνομία να πιστεύει πως έγινε με σκοπό… κατανάλωσης.

Η κλοπή έγινε στην πόλη Μαρακαΐμπο, στα δυτικά της χώρας, στον ζωολογικό κήπο Ζούλια. «Αυτό που υποψιαζόμαστε είναι ότι πήραν τα ζώα με την πρόθεση να τα φάνε», δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος της αστυνομίας για τους δύο αγριόχοιρους Αμερικής που έκλεψαν οι δράστες.

Μάλιστα, ο υπεύθυνος του Ζωολογικού Κήπου δηλώνει πως δεν ήταν η πρώτη κλοπή το τελευταίο διάστημα, καθώς συνολικά έχουν κλέψει δέκα ζώα συνολικά, μεταξύ των οποίων και ένα βουβάλι, το οποίο έκοψαν σε κομμάτια.

Και βέβαια, δεν είναι ο παραπάνω ζωολογικός κήπος ο μόνος στον οποίο γίνεται κλοπή με σκοπό την κατανάλωση. Τον περασμένο Αύγουστο, άγνωστοι πεινασμένοι είχαν εισβάλλει σε ζωολογικό κήπο στο Καράκας και έσφαξαν ένα σπάνιο άλογο για να το φάνε. Ανάλογα κρούσματα είχαν σημειωθεί και με γουρούνια του Βιετνάμ που φιλοξενούσαν άλλοι ζωολογικοί κήποι της χώρας.

(ΥΓ) 1: Το κακό σύντροφε Τσίπρα και συνοδοιπόρε Καμμένε, που ονειρεύεστε να μετατρέψετε την Ελλάδα μας σε Βενεζουέλα, είναι ότι δεν υπάρχουν και πολλοί ζωολογικοί κήποι, για να τους λεηλατούν οι πεινασμένοι. Το νου σας, λοιπόν, να μη… φάνε εσάς!

(ΥΓ) 2: Αλλά ξέχασα, εσείς δεν… τρώγεστε με τίποτα!