ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Λύσσα κακιά έχει πιάσει αυτές τις ημέρες τους άθεους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους θεομπαίχτες ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους, γιατί ο πιστός ελληνικός λαός εκδήλωσε με κάθε τρόπο την πίστη του στην Παναγία. Άρα, τζάμπα πάνε οι προσπάθειές τους για αποχριστιανισμό, σύμφωνα με τις εντολές των υπερατλαντικών αφεντικών τους, του σιωνιστικού λόμπι! Και εκδηλώνουν αυτή τη λύσσα τους με κάθε τρόπο…

Έτσι, ένα απ’ αυτά τα τσόκαρα, που δηλώνει «λαϊκή αοιδός»(ούτε ακούγεται αλλά ούτε και βλέπεται!), ονόματι Άντζι Σαμίου, δημοσίευσε ένα αισχρό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ειρωνευόμενη την Παναγία που δεν σβήνει τις… φωτιές. Ιδού τα χάλια της άθεης τσιπροκαμμένης: «Τι να πεις….. άπραγη κι η Παναγία…τόσες λιτανείες τόσες χιλιάδες κεριά θα καούν, τόσα πανηγύρια, τόσες προσευχές, μα δε λέει να βάλει το χεράκι της να σβήσουν οι φωτιές… λες να θέλει να μας πει κάτι;».

Τσιπράκια και Καμμενάκια πάρτε το χαμπάρι: δε θα γίνει η χάρη του αφεντικού σας του Σόρος! Οι Έλληνες γεννήθηκαν και θα πεθάνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι!

(ΥΓ): Λέτε να είναι η επόμενη υπουργός… Πολιτισμού; Ε;