ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑΣ»;

Γράφει ο Αντίοχος

Αλήθεια, τι έγινε στην Αμερική; Παρακρατικοί που έκαναν αντισυγκέντρωση σε νόμιμη συγκέντρωση εθνικιστών, προκάλεσαν εκτεταμένα επεισόδια και στο τέλος υπήρξε κι ένα ατυχές συμβάν. Ένας εθνικιστής ονόματι Φιλντς που συμμετείχε στην συγκέντρωση, έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε «αντιρατσιστές», με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία εξ’ αυτών και να τραυματισθούν 19. Βεβαίως, κανείς δεν ξέρει τα πραγματικά περιστατικά. Δηλαδή, αν ο Φιλντς έπραξε κατ’ αυτόν τον –λανθασμένο βεβαίως- τρόπο από οργή και αγανάκτηση για τη δράση των παρακρατικών ή αν εγκλωβίστηκε από τους «αντιρατσιστές», κινδύνευσε να λιντσαριστεί, και επιχείρησε απελπισμένα να ξεφύγει… 

Όπως κι αν έχει το πράγμα, λίγη ώρα αργότερα τον συνέλαβε η αστυνομία, τον οδήγησε στην εισαγγελία, εκεί του απαγγέλθηκαν οι σχετικές κατηγορίες, διατάχθηκε η προφυλάκισή του και… τέρμα. Αυτό ήτανε!

Η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη της Αμερικής (που είναι σοβαρό κράτος, στο οποίο …) ασφαλώς και δεν θεώρησαν υπευθύνους για την πράξη του ενός τους διοργανωτές της εθνικιστικής εκδηλώσεως και ουδεμία δίωξη ασκήθηκε εναντίον τους. Ούτε καν διεξαγωγή κάποιας τυπικής έρευνας (για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες) δεν πρόκειται να γίνει. Και δεν πρόκειται βεβαίως για Αρχηγό ή βουλευτές κοινοβουλευτικού κόμματος της χώρας, αλλά για απλούς πολίτες, γεγονός που θα έκανε τις τυχόν εναντίον τους διώξεις πολύ ευκολότερες.

Ακόμα δε και οι «αντιρατσιστές»και τα ΜΜΕ δεν ζήτησαν διώξεις άλλων, πλην του δράστη.

Θυμηθείτε τι έγινε εδώ στην Μπανανία μας μετά την δολοφονία Φύσσα, όπου ένα ολόκληρο κόμμα βρέθηκε κατηγορούμενο και διώχθηκε για την πράξη ενός οπαδού του, κάντε τις συγκρίσεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!