Η (ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΣΟΜΟΛΑ) ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΒΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ»… ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΝ!

 

Γράφει ο Αντίοχος

Μεταξύ των άλλων «ηγετών» που καταδίκασαν μετά… βδελυγμίας την βία που ασκήθηκε στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, ήταν και η (πρώην κομσομόλα – μέλος της κομμουνιστικής νεολαίας της Ανατολικής Γερμανίας…) φράου Μέρκελ. Αλλά, μόνο την «ακροδεξιά βία», δηλαδή την αυτοπροστασία των εθνικιστών από τις επιθέσεις που δέχονταν από παρακρατικά μαρξιστικά σκουπίδια, που έκαναν αντισυγκέντρωση κατά της νόμιμης συγκέντρωσής τους!

Ιδού η δήλωση της φράου – που πίνει το αίμα των Ελλήνων με το καλαμάκι: «Η καγκελάριος εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο αυτής της νέας γυναίκας. Πέραν αυτής της επίθεσης, πρέπει να ειπωθεί ότι οι σκηνές που είδαμε σε αυτή την πορεία των εξτρεμιστών της άκρας δεξιάς ήταν απόλυτα αποκρουστικές. Επιδείχθηκαν ο ρατσισμός, ο αντισημιτισμός και το μίσος στις πλέον απαράδεκτες μορφές τους».

(ΥΓ) 1: Άραγε, που τον είδε τον «αντισημιτισμό» η φράου; Προφανώς, το ότι οι εθνικιστές δεν έκατσαν με σταυρωμένα χέρια όταν τους χτυπούσαν με ρόπαλα άτομα με τα χαρακτηριστικά σιωνιστικά σκουφάκια, αλλά ανταπέδωσαν τα χτυπήματα…

(ΥΓ) 2: Αφελέστατο ερώτημα: γιατί άραγε όλοι οι διεθνείς τύραννοι καταδικάζουν την «ακροδεξιά βία», αλλά κανείς τους την ακροαριστερή; Προφανώς, διότι η δεύτερη ασκείται κατόπιν εντολών τους!