ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ!

Μετά την Ιβάνκα Τραμπ, σύζυγο του πραγματικού προέδρου των ΗΠΑ (του σιωνιστή Κούσνερ…), που έδωσε «γραμμή» για τα επεισόδια που προκάλεσαν παρακρατικοί στην Βιρτζίνια κατά εθνικιστών, ακολούθησαν και οι λοιποί παράγοντες της κυβέρνησης του παλιάτσου-ψευτοπροέδρου Τραμπ – θλιβερής μαριονέτας των διεθνών σιωνιστών.

«Οι ΗΠΑ δεν ανέχονται το μίσος και τη βία των ακροδεξιών. Δεν ανεχόμαστε το μίσος και τη βία από τους υπέρμαχους της ανωτερότητας της λευκής φυλής, τους νεοναζί ή την Κου Κλουξ Κλαν. Αυτές οι επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες δεν έχουν καμία θέση στην αμερικανική δημόσια ζωή και τις καταδικάζουμε απερίφραστα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος Πενς σε συνέντευξη Τύπου. Άρα, κατά αντιδιαστολή, οι ΗΠΑ ανέχονται το «καλό» μίσος και την «καλή» βία των ακροαριστερών ή οποιονδήποτε άλλων συμμοριτών δεν απειλούν το σάπιο σύστημά τους…

Ενώ ο Τζεφ Σέσιονς, υπουργός «δικαιοσύνης» των ΗΠΑ, δήλωσε πως:

«Όταν τέτοιες ενέργειες υποκινούνται από τη φυλετική μισαλλοδοξία και το μίσος, προδίδουν τις θεμελιώδεις αξίες μας και δεν μπορεί να γίνουν ανεκτές».

Άρα, είναι ανεκτές όσες τέτοιες ενέργειες (βίας) δεν υποκινούνται «από τη φυλετική μισαλλοδοξία και το μίσος»!

Φαίνεται πως αρχίζουν να ζορίζονται πολύ οι παγκόσμιοι σατανάδες από την εθνικιστική αφύπνιση στην καρδιά του κτήνους! Προφανώς, νιώθουν το έδαφος να τρέμει κάτω από τα πόδια τους, καταλαβαίνουν πως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και αντιδρούν σπασμωδικά!