Η ΙΒΑΝΚΑ ΤΡΑΜΠ, ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σε διαφορετικό μήκος κύματος από του πατέρα της, που κράτησε αποστάσεις απ’ όλους, ήταν η δήλωση της κόρης του Τραμπ, Ιβάνκας, για τα επεισόδια μεταξύ παρακρατικών και παρακρατικών σκουπιδιών του Σόρος, στο Σάρλοτσβιλ.

Έτσι, ενώ ο εμφανιζόμενος ως «πρόεδρος» των ΗΠΑ κατήγγειλε τη βία «που προήλθε από διάφορες πλευρές», η κόρη κατήγγειλε τον «ρατσισμό, την ανωτερότητα της λευκής φυλής και τους νεοναζί», παίρνοντας ανοιχτά το μέρος των παρακρατικών σκουπιδομαρξιστών.

Ιδού η… εμπνευσμένη δήλωσή της: «Δεν πρέπει να υπάρχει θέση στην κοινωνία για τον ρατσισμό, τη λευκή ανωτερότητα και τους νεοναζί. Πρέπει να λειτουργούμε όλοι ως Αμερικανοί και να είμαστε μια χώρα ΕΝΩΜΕΝΗ».

Γιατί άραγε υπήρξε αυτή η φραστική διάσταση πατρός και κόρης; Είναι απλό: ο Ντόναλντ Τραμπ είναι απλώς μια μαριονέτα, ένας κλόουν που παριστάνει τον «πρόεδρο». Στην πραγματικότητα, πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο γαμπρός του – σύζυγος της Ιβάνκας, Τζάρεντ Κούσνερ, καλυπτόμενος πίσω από την ιδιότητα «σύμβουλος του προέδρου». Και ο οποίος, ανήκει βεβαίως στην «εκλεκτή» φυλή, που δεν μπορεί παρά να είναι κατά των εθνικιστών και υπέρ των σκουπιδομαρξιστών!