ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ, ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!

 Γράφει ο Αντίοχος

 Το’ χουμε πει κι άλλες φορές, πως μαρξιστικό παρακράτος κατά των εθνικιστών δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Υπάρχει σ’ όλες τις χώρες της Ευρώπης, ακόμα και στην Αμερική! Και πώς να μην υπάρχει, αφού είτε εδώ, είτε εκεί, είτε στην Αμερική, κοινός είναι ο αφέντης που το κατευθύνει!

Σφοδρές συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ παρακρατικών σκουπιδιών του Σόρος και μελών εθνικιστικών οργανώσεων, που είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, προκειμένου να καταγγείλουν την πρόθεση της δημοτικής αρχής να ξηλώσει από το πάρκο το άγαλμα ενός στρατηγού.

Τα σκουπίδια του Σόρος έκαναν φυσικά την… καθιερωμένη αντισυγκέντρωση και ξεκίνησαν να προκαλούν επεισόδια πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης, για να δώσουν «πάτημα» στην αστυνομία να απαγορεύσει την νόμιμη συγκέντρωση (γνωστό το κόλπο κι από τα εγχώρια παρακρατικά σκουπίδια…).

Φυσικά, οι «αρχές» ανταποκρίθηκαν στην «πάσα» του μαρξιστικού σκουπιδοπαρακράτους. Έτσι, ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια κήρυξε την περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, κάνοντας «έκκληση» στους κατοίκους να μην συμμετάσχουν σ’ αυτήν – για να τους τρομοκρατήσει. Οι δε διοίκηση της αστυνομίας απηγόρευσε την προγραμματισμένη συγκέντρωση, προχωρώντας ταυτοχρόνως και στην εκκένωση του δημοτικού πάρκου από εθνικιστές διαδηλωτές που είχαν ήδη αρχίσει να μαζεύονται.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, υπάρχει ένας νεκρός και 19 τραυματίες από τις συγκρούσεις που έχουν ξεσπάσει στην πόλη!

Κι όλα αυτά, για να εμποδιστεί η εθνικιστική αφύπνιση και δράση! Που απ’ ότι φαίνεται, είναι ο μεγάλος εφιάλτης του γνωστού προαιώνιου εχθρού της ανθρωπότητας, που σήμερα κυβερνάει τυραννικά τον κόσμο! Αλλά, οι λαοί δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη κι έχει αρχίσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση!