ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ!

Αναρωτιούνται τάχα κάποιοι (αμερικανόβιοι…), γιατί η Μόσχα έκανε «στροφή» στην εξωτερική της πολιτική και προσέγγισε την Τουρκιά, κόβοντας τις όποιες σχέσεις είχε με την Ελλάδα.

Ας δούμε έναν από τους λόγους…

«Η Τουρκία έχει υποφέρει κατά το παρελθόν από κυρώσεις. Οι κυρώσεις εναντίον των γειτόνων και εταίρων μας, της Ρωσίας, έχουν πλήξει σε μεγάλο βαθμό την οικονομία μας. Αυτός είναι ο λόγος που, όταν ακούμε για κυρώσεις, δεν τις εγκρίνουμε.Αυτός είναι ο λόγος που δεν συμμετέχουμε στις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας και προτιμάμε την πολιτική συνεργασία», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου στο πρακτορείο ειδήσεων IHA.

Από την άλλη μεριά, τι προσφέρει η Ελλάδα των Μνημονίων στους Ρώσσους; Στηρίζει και ψηφίζει ανελλιπώς (κάθε εξάμηνο, που ανανεώνονται) τις ευρωπαϊκές κυρώσεις εναντίον τους – βλάπτοντας μεταξύ των άλλων και τα ίδια τα εθνικά της συμφέροντα και την ελληνική οικονομία (ειδικά τους αγρότες που εξήγαγαν τα προϊόντα τους στην Ρωσσία), επειδή έτσι γουστάρουν οι διεθνείς αφέντες των Τσιπροκαμμένων, των Κούληδων και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων». Ε, δεν είναι κορόιδα οι Ρώσσοι, συντρόφια!