ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ! ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΔΗ… ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!

Φαίνεται πως έχουν χάσει το μπούσουλα τα ψεκασμένα συντρόφια του συνοδοιπόρου Καμμένου και από τη φούρια τους να διορίσουν δικούς τους, διορίζουν και ήδη διορισμένους!

Έτσι, στο νέο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ διορίστηκε (εκτός από την ξανθιά… σεξοβόμβα, που τάχα παραλίγο να τη βιάσουν εννιά Πακιστανοί!) με παρέμβαση των ψεκασμένων και κάποιος Δημήτρης (ο ίδιος προτιμά το «Ντίμης»…) Αργυρόπουλος.

Ωστόσο, ξέχασαν πως τον είχαν ήδη διορίσει ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ»!

Φυσικά, ο διορισθείς αναγκάστηκε να παραιτηθεί, γιατί δεν μπορεί να είναι διορισμένος σε δύο θέσεις και μάλιστα η μία να είναι στην Αθήνα κι η άλλη στην Θεσσαλονίκη. Κι έχει γούστο η σχετική του ανάρτηση στο facebook, η οποία είναι βεβαίως ανορθόγραφη (υπάρχει άραγε κανείς στο κόμμα του Καμμένου που να γνωρίζει στοιχειώδη ορθογραφία;) και στο… ατονικό σύστημα, αλλά παρ’ όλα αυτά δε διστάζει να κάνει… μαθήματα ελληνικών στους άλλους:

«Βρε αθεόφοβοι εκεί στα κάτω της Πειραιώς πρώην συγγρου ξέρετε να διαβάζεται ελληνικά ;;; γράφεται ότι εγώ έγραψα να φυτέψουν σφαίρα στον Στουρνάρα ενώ εγώ έγραψα υπουργέ πρόσεχε μην σου την φυτέψουν τα ζώα. Με τέτοια ελληνικα που ξέρετε στην Πειραιώς πως θα κυβερνήσετε αγράμματοι λαμόγια της πολιτικής ζωής του τόπου που τον καταστρέψατε και τώρα ζητάτε και τα ρέστα γιατί δεν είστε στα πράγματα και σας κόπηκε η μάσα. Όσο για το ότι διορίστηκα στο ΔΣ του νεοσύστατου φορέα ΑΣΥΘ στην Θεσσαλονικη δήλωσα την παραίτηση μου διότι εγώ πολιτεύομαι στην Α ´ Αθήνας και πρέπει στην θέση μου να τοποθετηθεί στέλεχος απο την Θεσσαλονικη. Άλλωστε ο διορισμός μου στο ΔΣ του ΓναΛαικου είναι πιο επικοδομιτικος γιατί προσφέρω πολλά περισσότερα σε ένα Ιδρυμα που έχουν ανάγκη πολλοί συνάνθρωποι μας . Ευχαρίστησα τον πρόεδρο μας για την επιλογή του αλλά παράμενω στις επαλξεις του ΓναΛαικου.

Επειδή έχω το γνωθεις σ ´ αυτόν οι κινήσεις είναι σώστε και μετρημένες .θελω να είμαι σε ένα πόστο για να μπορώ να δουλεύω και να προσφέρω σωστά και όχι να είμαι περιφερόμενος απο ΔΣ σε ΔΣ η άλλη θεση.Μια και σωστή γιατί έτσι μόνον αποδίδεις».

(ΥΓ): Να τον χαίρονται κι αυτόν οι… διανοούμενοι της αριστεράς (και της… προόδου)!