ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

 

Γράφει ο Αντίοχος

Όρκους… αιώνιας πίστης προς τον mister Tsipraκαι την εθνομηδενιστική παρεούλα του, έδωσε το «πατριωτάκι» ο Καμμένος, με νέες του δηλώσεις για το θέμα Βούτση.

Ενώ, λοιπόν, στην αρχή ήταν κάθετος στις… διαφωνίες του, μόλις αντιλήφθηκε ότι πάει να δημιουργηθεί σοβαρό πολιτικό θέμα και να προκαλείται να παραιτηθεί αν οι «διαφωνίες» που επικαλείτο ήταν πραγματικές, την έκανε γυριστή, ως συνήθως…

Τα ίδια είχε κάνει άλλωστε κι όταν ο Μουζάλας είπε αποκαλέσει τα Σκόπια «Μακεδονία»: τη μία μέρα βγήκε με τη… φουστανέλα του και είπε πως «ή εγώ ή αυτός» και την επομένη την έκανε… γαργάρα.

Ιδού οι νέες… κατευναστικές δηλώσεις του ελλαδο-χριστέμπορα:

«Εμείς συμμετέχουμε στην κυβέρνηση έχοντας βάλει τις κόκκινες γραμμές εκείνες που αφορούν θέματα θρησκείας και πατρίδας, εθνικά, που έχουν να κάνουν με την ελεύθερη οικονομία. Πολλές φορές διαφοροποιούμαστε και στις ψηφοφορίες στη Βουλή αλλά και όταν κάποια θέματα ξεπερνούν τη συμφωνία που έχουμε κάνει, έχουμε ένα δημόσιο λόγο. Εκεί που έχουμε διαφωνία το συζητάμε και όπου μένει η διαφωνία δεν προχωρούμε μαζί. Έχουμε βρει τρόπο συνεννόησης και κατανόησης. Φροντίζουμε με τον κ. Τσίπρα να μη μαζεύονται πολλά ώστε να μη φτάσουμε στο σημείο αυτό».

Τουτέστιν, εντάξει, διαφωνούμε ολίγον (κατά το «ολίγον έγκυος»…) με τους άθεους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι να χάσουμε τα υπουργεία μας, τα ελικόπτερά μας, τα… κόκκινα χαλιά μας και τα μεγαλεία μας για χατίρι του Έθνους και της Ορθοδοξίας!

(ΥΓ): Αποδεικνύεται στην πράξη πως επί του προκειμένου λέει αλήθεια ο Βαρουφάκης, στο υπό έκδοση βιβλίο του: «Ο Αλέξης μου εξήγησε την απόφαση για συγκυβέρνηση με τον Καμμένο απλά και συνοπτικά. Είχαμε μια επιλογή, μου είπε. Η μία περίπτωση ήταν να σχηματίσουμε κυβέρνηση συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ, διορίζοντας τον Καμμένο υπουργό Άμυνας, με τον όρο να μην παρέμβει σε καμία απόφαση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις ή με κοινωνικά θέματα, στα οποία θα κυριαρχούσε η προοδευτική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ». Αυτά και… σκασμός!