ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ

Εάν για τον Όττο φον Μπίσμαρκ αρκούσαν τρεις καθηγητές για να χαθεί η Πατρίδα, τότε στην Ελλάδα της μεταπολιτευτικής κυριαρχίας των καθηγητάδων του τίποτα είναι απολύτως φυσιολογική η ανεξέλεγκτη πορεία προς την καταστροφή, με την γενιά του Πολυτεχνείου να φέρει ακέραια την ευθύνη αυτής.

Η αλαζονεία αυτής της γενιάς των αθλίων, αποτυπώνεται σε μια μακρά διάρκεια περισσοτέρων των σαράντα ετών. Σαράντα έτη μέσα στα οποία η γενιά αυτή πλούτιζε με κάθε τρόπο, αφήνοντας στο Λαό μας την ψευδαίσθηση πως και εκείνος πλουτίζει μαζί της. Η φούσκα της υλικής ευδαιμονίας ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να σπάσει. Και έσπασε με πάταγο, κάνοντας μεγάλο μέρος των συμπατριωτών μας να αναρωτιέται τι έφταιξε. Κι όσο ο Λαός αναρωτιέται, η γενιά των λαφυραγωγών ασφαλίζει σε τράπεζες του εξωτερικού τα βουτηγμένα στο αίμα πλούτη της, ενώ ταυτόχρονα αναζητεί τρόπους να διασώσει τα προκλητικά της προνόμια, την κατάπτυστη ασυλία της και προπαντός την εξουσία της.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, προείχε η αναζήτηση ενός αποδιοπομπαίου τράγου ή ενός έτερου θύματος, το οποίο και θα συγκέντρωνε το σύνολο των πυρών της γενιάς των ψευδοαντιστασιακών, ούτως ώστε να αποπροσανατολιστεί ο Λαός στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τους υπεύθυνους των δεινών του. Η εκρηκτική και ραγδαία άνοδος της επιρροής του Εθνικισμού στο Λαό, η κοινωνική δράση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και δη η γλώσσα της αλήθειας που για πρώτη φορά ακούστηκε εντός της βουλής, σήμανε το καμπανάκι του κινδύνου στο Καθεστώς των διεφθαρμένων.

Η γενιά του Πολυτεχνείου, η οποία παρεμπιπτόντως ουδέποτε κέρδισε το σεβασμό του Λαού μας αλλά τον απαίτησε δια της εξουσιαστικής της βίας, συσπείρωσε όλα τα τάχα δημοκρατικά κόμματα κατά του κοινού εχθρού και απέμεινε μονάχα η επικοινωνιακή διαχείριση της επίθεσής της στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, επικοινωνιακή διαχείριση την οποία ανέλαβαν τα χρεοκοπημένα μέσα ενημέρωσης. Κάπου εκεί, ξεκίνησε η καλλιέργεια της προπαγάνδας η οποία συνοψίζεται στο γνωστό πια: «η Χρυσή Αυγή απειλεί την δημοκρατία μας». Η πραγματικότητα η οποία γίνεται ολοένα και περισσότερο αποδεκτή πλέον από Λαό μας, είναι ότι καμία δημοκρατία δεν κινδύνεψε από τη Χρυσή Αυγή, αλλά μάλλον εκείνοι που έχουν καταλύσει την δημοκρατία στην Ελλάδα κινδύνευαν και εξακολουθούν να κινδυνεύουν από τη Χρυσή Αυγή.

Οι νεόπλουτοι της «δημοκρατικής» κονόμας και λαφυραγώγησης του Κράτους, με τις βιλάρες τους, τις μετοχές και τις καταθέσεις εκατομμυρίων σε τράπεζες του εξωτερικού (για το καλό της Πατρίδος και του Λαού τα έκαναν, μη νομίζετε…), έσπευσαν να φυλακίσουν εκείνους που απείλησαν την Τυραννία τους, εκείνους που απαίτησαν τον έλεγχο της νομιμότητας των έργων της μεταπολίτευσης και βεβαίως διακήρυξαν πως θα τιμωρήσουν παραδειγματικά τους υπευθύνους του μνημονιακού ολοκαυτώματος.

Ακόμα και αν για την οικονομία της συζητήσεως μπορούσε να γίνει αποδεκτό πως η Χρυσή Αυγή σκόπευε να «καταλύσει το πολίτευμα», όπως γαύγιζαν οι εργολάβοι του ψεύδους και τα φερέφωνά τους, αδυνατούν οι υποτιθέμενοι φρουροί της «δημοκρατικής τάξης» να μας απαντήσουν σε ένα καίριο ερώτημα: τι ακριβώς θα κατέλυε η Χρυσή Αυγή αφού όλα έχουν καταλυθεί από τους μνημονιακούς, κατ’ επάγγελμα -αναμφίβολα!- «δημοκράτες»;

Το μόνο που πραγματικά θα κατέλυε η Χρυσή Αυγή είναι την ασυδοσία της ξενοκίνητης εκείνης κλίκας που εξουσιάζει τυραννικά με τη σύμπραξη τραπεζών και μέσων ενημέρωσης, ξεπουλώντας την Πατρίδα και εξαθλιώνοντας το Λαό!

Το Σεπτέμβριο του 2013, η καταφανής τούτη αλήθεια ήταν δυσδιάκριτη για τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας. Τον Ιανουάριο του 2017 όμως, έρχεται να στοιχειώσει τους Τυράννους του Λαού μας, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πως το τέλος τους πλησιάζει και μάλιστα γοργά.

Στη γενιά του Πολυτεχνείου απέμειναν μερικές δεκάδες δημοσιογραφικών χαφιέδων που εξακολουθούν να εκχέουν το αντεθνικό τους δηλητήριο προσπαθώντας να διασώσουν τα αφεντικά τους και βεβαίως οι μηχανισμοί καταστολής. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όμως, διαθέτει πια ένα ολάκερο Πέλαγος Αγωνιστών από όλες τις τάξεις του Λαού μας και κυρίως την αναγνώριση του αγνού και δίκαιου χαρακτήρα του Πολιτικού του Αγώνος. Κι είναι το μίσος των εχθρών μας που θεριεύει τη δική μας Πίστη στην αναγκαιότητα της ολοκληρωτικής τους συντριβής, μια συντριβή που αναπόφευκτα θα έλθει καθώς η Πίστη που έκαιγε κάποτε στις καρδιές μερικών χιλιάδων, θα κατακαίει αύριο τις καρδιές εκατομμυρίων Ελλήνων, καθώς θα συντάσσονται με θέληση ατσάλινη κάτω από τις Σημαίες του Κινήματός μας!

Η γενιά του Πολυτεχνείου λοιπόν, θα πρέπει να γνωρίζει πως Εμείς οι Εθνικιστές θα Έρθουμε μια Νύχτα όπου κι αυτά τ’ αστέρια ακόμη θα ‘χουν σβήσει και το σίγουρο είναι πως δεν θα έρθουμε για να διαπραγματευτούμε μαζί της.

antepithesi.gr