ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΥΤΣΗΣ: ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ… ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ «ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»…

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Πλήρη επιβεβαίωση των όσων γράφω σε προηγούμενη ανάρτηση («Ιδού τα επόμενα βήματα των Τσιπροκαμμένων προς την κατάργηση κάθε τι εθνικού κι ορθόδοξου στην Παιδεία»), αποτελούν οι σημερινές δηλώσεις του κομμουνιστή Βούτση για την κατάργηση των παρελάσεων: «οι παρελάσεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Πρέπει να γίνει διάλογος για τις παρελάσεις που παίρνουν και στρατιωτικό χαρακτήρα».

Προσθέτοντας με νόημα και για τα υπόλοιπα που θ’ ακολουθήσουν την κατάργηση των παρελάσεων: «Η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική. Η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών» ούτε «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια». Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι «ταλιμπάν» της Ορθοδοξίας». 

Είναι προφανές που το πάνε τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ. Βήμα προς βήμα θα τα διαλύσουν όλα οι άθεοι εθνομηδενιστές, εφαρμόζοντας βεβαίως το πρόγραμμά τους.

Το οποίο ήξεραν και παραήξεραν οι… υπερεθνικόφρονες Καμμένοι όταν αποφάσισαν να συνοδοιπορήσουν μαζί τους (ή μήπως την απόφαση την πήραν τα κοινά υπερατλαντικά τους αφεντικά;). Τώρα θα υποστούν τις συνέπειες, που δε θα είναι άλλες από την πλήρη πολιτική τους εξαφάνιση, στα σκουπίδια της Ιστορίας!