ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ… ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!

Το… αντιρατσιστικό «κόλπο» της διοίκησης αστυνομίας της Θεσσαλονίκης και τελευταία της Χίου, με την απόκρυψη της εθνικότητας των αλλοδαπών δραστών διαφόρων εγκλημάτων, άρχισε να εφαρμόζει και η διοίκηση της αστυνομίας της Λέσβου. Προσέξτε τι… περιποιημένη ανακοίνωση εξέδωσε για ρατσιστική επίθεση που έγινε στην περιοχή ευθύνης της:

«Συνελήφθη, σήμερα στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 25 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, χθες σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, ο 25χρονος από κοινού με έναν ακόμα αλλοδαπό, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επιτέθηκαν σε έναν 23χρονο αλλοδαπό προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης».

Να δούμε ποιον απ’ όλους τους… αντιρατσιστές διοικητές θα κάνει αρχηγό της ΕΛΑΣ ο ΣΥΡΙΖΑ!

(ΥΓ): Δε θα είναι καλύτερα οι επίδοξοι αρχηγοί της ΕΛΑΣ να βγάζουν ανακοινώσεις του τύπου: «Πολίτης κάποιας χώρας του κόσμου, ηλικίας τάδε, επιτέθηκε σε άλλον πολίτη χώρας του κόσμου, σε μέρος που δε σας λέμε…».

Ή μήπως έχει όρια η ξεφτίλα τους;