ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Για όλους εσάς που διακατέχεστε από κοινωνική ηλιθιότητα, για όλους εσάς που είστε βυθισμένοι στην άγνοια ανησυχώντας και αγωνιώντας για τον νικητή του κάθε survivor, για όλους εσάς που αυταπατάστε και εθελοτυφλείτε κάτω από νοσηρές και ολέθριες ιδεοληψίες, για όλους εσάς που ζείτε στην απόλυτη παθητικότητα και αδιαφορία, συνειδητοποιείστε επιτέλους ότι αυτοί ήρθαν για να διαλύσουν πολιτισμικά και φυλετικά την Πατρίδα μας. Δεν αναφέρουμε οικονομικά διότι αυτό το έκαναν οι κυβερνήσεις της αστικής δημοκρατίας. Αυτοί οι άθλιοι απλά το συνεχίζουν.

Εκτός λοιπόν από τις χιλιάδες των τριτοκοσμικών εισβολέων που επιβαρύνουν με την παρουσία τους τα νησιά και τις παραμεθόριες περιοχές της Χώρας, εκτός από τα στίφη που συνωστίζονται στο Πεδίο του Άρεως και στις διάφορες πλατείες της πρωτεύουσας, εκτός από διάφορα σχολεία που από το προσεχές έτος θα στεγάσουν κανονικές τάξεις παιδιών λαθρομεταναστών, πλέον για πρώτη φορά από το 2011  η Γερμανία θα αρχίσει και πάλι να επαναπροωθεί πρόσφυγες στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Κανονισμού του Δουβλίνου. Αυτό το επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στο μαγκαζίνο της γερμανική τηλεόρασης «Report Mainz».

Βλέπουμε λοιπόν ότι το έγκλημα του βιασμού της Ελλάδας, του εκμηδενισμού του Πολιτισμού μας και του αφανισμού της Φυλής μας συνεχίζεται ανεμπόδιστα και με την απόλυτα μάλιστα συναίνεση της τωρινής κυβέρνησης των εθνομηδενιστών και μισελλήνων. Ειλικρινά είναι η πρώτη φορά από την εποχή της Μεταπολίτευσης που η Χώρα μας κυβερνάται από μια κυβέρνηση που μισεί τόσο πολύ και τόσο φανερά, την Πατρίδα και τον Λαό.

Αντί οι βδελυροί και δοσίλογοι να φροντίσουν ώστε να προωθηθούν στις ευρωπαϊκές χώρες οι απρόσκλητοι και ανεπιθύμητοι τριτοκοσμικοί που κατά εκατοντάδες εισέβαλαν στην Πατρίδα μας κατόπιν του ολοκληρωτικού ανοίγματος των συνόρων από  την εθνομηδενίστρια Τασία Χριστοδουλοπούλου, αντί να φροντίσουν να αποκαταστήσουν την ισορροπία και την ομαλότητα στις περιοχές που μαστίζονται από τους λαθρομετανάστες, που ταλανίζουν και καταστρέφουν την τοπική οικονομία και κοινωνία, με εγκληματική ανευθυνότητα και προκλητικότητα ανοίγουν τις πύλες και σε όλους αυτούς που οι Δυτικοευρωπαίοι θέλουν να ξεφορτωθούν.

Η δήλωση δε του ανεκδιήγητου και αχαρακτήριστου Μουζάλα που μόνο οργή και μένος μπορεί να επιφέρει δεν είναι άλλο τι, από προκλητική και κραυγαλέα απόδειξη αδιαφορίας, ανευθυνότητας και εμπαιγμού για την Ελλάδα και τον Λαό της.

Δηλώνει λοιπόν κατάπτυστα, ότι «Υπήρχε πίεση από χώρες της ΕΕ να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε και πάλι επαναπροωθήσεις. Κατανοώ ότι οι κυβερνήσεις θέλουν να δείξουν στους πολίτες ότι κάνουν κάτι. Γι’ αυτό θέλω να τις βοηθήσω».

Το συνειδητοποιείτε;;;;;;; Μπορείτε στρατιές κοιμισμένων και εφησυχασμένων να καταλάβετε τι λέει και προπαντός τι λάκκο σας ανοίγει;;;;

Προσφέρεται πρόθυμα να βοηθήσει τις ξένες κυβερνήσεις να δείξουν στους πολίτες της ότι ξεφορτώνονται τους λαθρομετανάστες, βιάζοντας την Πατρίδα και τον Λαό. Αν αυτό δεν είναι μίσος για την Πατρίδα και τον Λαό, αν αυτό δεν είναι προσπάθεια αφανισμού του Ελληνισμού, αν αυτό δεν είναι έσχατη προδοσία, τότε τι είναι;;;;;

Ειλικρινά πασχίζουμε να συγκρατήσουμε την αγανάκτηση και τη λύσσα μας και να μην ρίξουμε την ποιότητα της διαλεκτικής μας σε επίπεδο λιμανιού.

Αλήθεια ο κύριος πρωθυπουργός τι λέει για τις δηλώσεις και τις αποφάσεις του υπουργού του;;;;; Πώς αντιδρά απέναντι στη γιγάντωση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και ενώπιον των κινδύνων που αυτό θα επιφέρει;;;;

Διότι οι προθέσεις του Μουζάλα είναι σαν να βυθίζει ο ίδιος μέσα στο καταχείμωνο σε παγωμένο νερό, κάποιον που πάσχει από βαριά πνευμονία.

Οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, ορθώνουν φράκτες, ενισχύουν τα σύνορα τους, αναθέτουν τη φύλαξη στον στρατό για να εμποδίσουν την ανεξέλεγκτη εισβολή των τριτοκοσμικών και εδώ εκτός από τις εκατοντάδες των παρείσακτων που φθάνουν καθημερινά στην Χώρα μας με τις βάρκες, ο Μουζάλας θα δεχτεί και τους παρείσακτους και ανεπιθύμητους από τις άλλες χώρες.

Για όσους δεν το έχετε ακόμη καταλάβει, η Ελλάδα αργοπεθαίνει, ξεψυχά, ο Πολιτισμός μας, αυτός που φώτισε την ανθρωπότητα βυθίζεται στην λάσπη της παρακμής και του ολέθρου, από τους διάφορους Τσίπρες και Μουζάλες που αυτοϊκανοποιούμενοι και καγχάζοντας εφαρμόζουν τις νοσηρές και εγκληματικές ιδεοληψίες τους.

Χανόμαστε σαν Φυλή, σβήνουμε σαν Χώρα.

Εσύ Έλληνα τι κάνεις;;;;