ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ – ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ!

Φυλακή και βαριά πρόστιμα στο Ισραήλ για όσους καίνε την Σημαία - Το κράτος του Σύριζα τους διορίζει!

Στο σύγχρονο ξεχαρβαλωμένο κράτος των Σύριζα και Ανέλ όπου κυριαρχεί η ανομία και η ασυδοσία είναι επόμενο το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ να φαντάζει ως σοβαρό και οργανωμένο.

Πέρα λοιπόν από τους σκληρούς νόμους για την λαθρομετανάστευση σύμφωνα με ρεπορτάζ το Ισραήλ πρόσφατα αυστηροποίησε τον ποινικό κώδικα και τις νομικές κυρώσεις για όσους καίνε την σημαία.

Συγκεκριμένα, όποιος πολίτης του Ισραήλ καίει την σημαία της χώρας πηγαίνει 3 χρόνια φυλακή χωρίς εξαγορά και πληρώνει πρόστιμο τουλάχιστον 12.300 ευρώ.

Το προηγούμενο νομοθετικό καθεστώς προέβλεπε 1 χρόνο φυλάκιση και ένα πολύ μικρό πρόστιμο 50 περίπου ευρώ. Αλλά, δεν σταματούν οι ποινές εδώ: όποιος καίει τη σημαία, τιμωρείται με διακοπή κοινωνικής ασφάλισης, αποκλείεται από υποτροφίες αν είναι φοιτητής και διακόπτεται το επίδομα ανεργίας αν είναι άνεργος.

Με λίγα λόγια όποιος προσβάλει το Εθνικό σύμβολο, χαρακτηρίζεται ως εχθρός του κράτους και διώκεται ανηλεώς.

Οι εγχώριοι υποτακτικοί γιατί δεν ακολουθούν την ίδια τακτική με τα αφεντικά τους; Εδώ στο μπάχαλο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ όποιος αλήτης καίει την Ελληνική σημαία το χειρότερο που μπορεί να πάθει είναι να… διοριστεί ως κοινωνικός αγωνιστής στο Δημόσιο!

Έτσι κι αλλιώς τα αναρχοσυντρόφια είναι γνωστό πως είναι πολιτικά – και ενίοτε και βιολογικά – τέκνα του Σύριζα και έχουν το ακαταδίωκτο για ότι εθνομηδενιστικό και αντικοινωνικό πράττουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fulakh-kai-baria-prostima-sto-israhl-gia-osous-kaine-thn-shmaia-to-kratos-t#ixzz4oz4Lqfhe