ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ’ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ε, λοιπόν, αυτό είναι «απ’ τ’ άγραφα»! Στην επίσημη ιστοσελίδα του μνημονιακού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιεύεται άρθρο υπό τον τίτλο «Τα σκυλιά των αφεντικών», στο οποίο οι συριζομούρηδες έχουν μούτρα και αποκαλούν τους χρυσαυγίτες «πιστούς υπηρέτες της οικονομικής ελίτ» και «φερέφωνα των εργοδοτών»!!!

Εκτός των άλλων, στο συγκεκριμένο άρθρο γίνεται αναφορά και στο γνωστό και χιλιοειπωμένο παραμύθι της δήθεν χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής από τους… εφοπλιστές!

Προφανώς, τα πιστά σκυλάκια της φράου Μέρκελ, του Σόρος και λοιπών τοκογλυφικών δυνάμεων, κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια! Δεν υπάρχει λόγος βεβαίως να αναφερθούμε στην… φιλολαϊκή πολιτική της κυβερνώσας ακροαριστεράς και των ελαφροδεξιών συνοδοιπόρων της, και να πούμε τα ίδια και τα ίδια που τα ζει στο πετσί του ο ελληνικός λαός – πλην μιας κάστας προνομιούχων, δήθεν «επιχειρηματιών», στην πραγματικότητα κρατικοδίαιτων αεριτζήδων, που σιτίζονται αφειδώς από το δημόσιο χρήμα.

Αλλά… Η Χρυσή Αυγή έχει ολοφάνερες πηγές χρηματοδότησης: από τους μισθούς των βουλευτών της κι από το υστέρημα των στελεχών και μελών της. Όπως απεδείχθη άλλωστε από τους συνεχείς και εξονυχιστικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ, που όσο κι αν έψαξαν δε βρήκαν πουθενά τα λεφτά των… εφοπλιστών.

Αλήθεια, ο ΣΥΡΙΖΑ (όπως και τα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου) έχει ελεγχθεί ποτέ από το ΣΔΟΕ; Όχι βέβαια! Γιατί άραγε; Προφανώς, γιατί έχει «σκελετούς» στις ντουλάπες του!

(ΥΓ) 1: Άραγε, πληρώθηκαν κάτι δεδουλευμένα μηνών που χρωστούσε ο… φιλολαϊκός ΣΥΡΙΖΑ στους εργαζομένους των κομματικών του ΜΜΕ ή έχουν γραφτεί στο… χιόνι;

(ΥΓ) 2: Ως γνωστόν, το ΚΚΕ είχε πολλές κομματικές επιχειρήσεις, στο όνομα διαφόρων στελεχών του (αχυρανθρώπων). Όταν όμως έφυγε το ΚΚΕ από τον ενιαίο Συνασπισμό, κάποια στελέχη του δεν ακολούθησαν κι έμειναν. Μαζί και οι κομματικές επιχειρήσεις που είχαν στ’ όνομά τους. Τι απόγιναν άραγε αυτές οι κομματικές επιχειρήσεις; Μήπως τώρα είναι του ΣΥΡΙΖΑ; Ε, συντρόφια;