ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί να έκλεισε η βουλή, χθες, 4η Αυγούστου (όπως τότε…), αλλά η τελευταία πράξη της ήταν «άκρως ελπιδοφόρα», όπως την χαρακτηρίζει η «ναυαρχίδα» του σάπιου συστήματος, «Καθημερινή».

Βουλευτής, λοιπόν, της νουδούλας μίλησε και καταχειροκροτήθηκε από τους συριζαίους και τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» του διαβόητου «συνταγματικού τόξου»!

Δύο είναι οι λόγοι για τους οποίους θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο: ή για τη… μάσα, π.χ. μια αγόρευση υπέρ των άκρως προκλητικών προνομίων των βουλευτών, την χρηματοδότηση των κομμάτων (του «συνταγματικού τόξου» βεβαίως-βεβαίως) μ’ έναν σκασμό λεφτά, ή μια επίθεση κατά του επίσημου και μοναδικού εχθρού του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, ήτοι της Χρυσής Αυγής.

Στην περίπτωσή μας συνέβη το δεύτερο, και ο βουλευτής της νουδούλας ήταν ο Τζαβάρας (εξ’ Ηλείας ορμώμενος).

Ο οποίος, εξέφρασε την ιερή αγανάκτησή του, για την κατάσταση που επικρατεί εντός του «ναού της δημοκρατίας» (εδώ γελάνε!) από την ημέρα που σε αυτήν εισήλθαν εθνικιστές βουλευτές, με αφορμή τοποθέτηση του συναγωνιστή βουλευτή Π. Ηλιόπουλου. Ιδού, λοιπόν, τι άρεσε στους συριζαίους από την τοποθέτηση του –εν Μνημονίω- συναδέλφου τους ψοφοδεξιού βολευτή:

«Κατ’ αρχάς είναι τέτοιο το επίπεδό σας που δεν αντιλαμβάνεστε σε ποιο χώρο βρίσκεστε. Αλλά, δεν φταίτε εσείς. Φταίνε αυτοί που σας στέλνουν στη Βουλή. Φταίνε αυτοί που με τη δική σας παρουσία εδώ αμαυρώνουν τη δημοκρατία. Αυτή είναι η ιστορία με εσάς. Γιατί ακριβώς η ψυχή σας είναι τόσο μαύρη όσο και το επίπεδο του πολιτισμού που υπηρετείτε που είναι ο φασισμός αυτοπροσώπως. Εδώ όποιος μπαίνει σε αυτήν εδώ την Αίθουσα θα πρέπει πρώτα, πρώτα να κάνει αυτοκάθαρση, να αφήνει τη μαύρη του ψυχή και το μαύρο επίπεδο του πολιτισμού που υπηρετεί έξω από την πόρτα αυτής εδώ της Αίθουσας. Διαφορετικά, έχουμε υποχρέωση να αμυνθούμε».

Έτσι συστημικοί! Εκτεθείτε ελεύθερα! Δείξτε ότι στην πραγματικότητα ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ κι ότι μόνο η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού διαφέρει από το σωρό σας!