ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Παραμύθι κυρά μου ήτανε οι «εκλογές» που έκανε την Κυριακή η μαρξιστική χουντάρα του Μαδούρο στην Βενεζουέλα, προκειμένου να δημιουργήσει μια ελεγχόμενη Συντακτική Συνέλευση για να αλλάξει το Σύνταγμα. Όπως κατήγγειλε ο Antonio Mugica, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Smartmatic, που παρείχε τεχνική υποστήριξη στις εκλογές στην Βενεζουέλα, τα ποσοστά της συμμετοχής στις εκλογές αλλοιώθηκαν, καθώς υπήρξε διαφορά 1 εκατομμυρίου ψήφων μεταξύ των αριθμών συμμετοχής που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και εκείνων που καταγράφηκαν από τα συστήματά της εταιρίας του.

Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη, η Ε.Ε. εξετάζει τρόπο αντίδρασης στις κάλπικες εκλογές και όπως φαίνεται προσανατολίζεται σε μια ανακοίνωση, με την οποία δεν θα αποδέχεται ως γνήσιο το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, κυκλοφορούν φήμες ότι οι συριζοψεκασμένοι θα μπλοκάρουν το ψήφισμα! Μάλιστα κύριοι! Αυτοί που κατάπιαν ολόκληρα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς τους νόμους, θα κάνουν τώρα τα… παλικάρια για χάρη του Μαδούρο!

(ΥΓ) 1: Το σύνθημα στο πανί που κρατάει ο διαδηλωτής, σημαίνει «δεν υπάρχει φαγητό»! Γι’ αυτό άλλωστε, οι διαδηλωτές λεηλατούν φούρνους! Αλλά τι τους νοιάζει τους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ και τους τρισάθλιους ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους αν έχει να φάει ο κοσμάκης στην Βενεζουέλα, εφόσον η κυβέρνηση της χώρας είναι μαρξιστική;