ΙΔΟΥ ΤΑ «ΤΕΡΑΤΑ» ΤΗΣ… ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ! ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!

Όπως είναι γνωστό, ψηφίστηκε χθες ο νόμος του… διανοούμενου της αριστεράς Γαβρόγλου (ξέρει πόσο κάνει 5+5 ή θα μετρήσει με τα δάχτυλα;), που κάνει νόμο την ασυδοσία των αναρχοκομμουνιστικών παρακρατικών συμμοριών, αλλά και των εμπόρων ναρκωτικών στα πανεπιστήμια της χώρας. Ο νόμος κατήργησε τον προηγούμενο νόμο «4009/2011», τον οποίο είχε φέρει τότε η Διαμαντοπούλου (και περίπου καταργούσε το διαβόητο «άσυλο», άσχετα αν δεν εφαρμόστηκε ποτέ από την κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων…).

Το γελοίο της υποθέσεως, είναι ότι κάποιοι εξ’ αυτών που τότε ψήφισαν εκείνο το νόμο, χθες ανακάλυψαν –με καθυστέρηση 6 χρόνων- πως είναι… ακατάλληλος και ψήφισαν υπέρ της κατάργησής του.

Τα «τέρατα» της πολιτικής συνέπειας είναι τα εξής: Θεοδώρα Τζάκρη, Μάρκος Μπόλαρης, Θεόδωρος Παραστατίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Παναγιώτης Κουρουμπλή (άπαντες της κλεφτοπασοκαρίας που μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ μόλις είδαν ότι βούλιαζε το καράβι…) και Πάνος Καμμένος, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Έλενα Κουντουρά (τότε νεοδημοκράτες και νυν συνοδοιπόροι του κομμουνισμού).

Θαυμάστε τους και φτύστε τους να μην τους… ματιάσετε!