ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ»ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ;

Γράφει ο Αντίοχος 

Είθισται, όταν η «πρώτη φορά αριστερά» εμφανίζει στη βουλή ένα νομοσχέδιο «προοδευτικής» κατεύθυνσης, να το καταψηφίζουν οι συνεταίροι της, Ελλαδέμποροι και Χριστέμποροι Καμμένοι. Αυτό συνέβη με το τζαμί, με το σύμφωνο συμβίωσης, με την καύση των νεκρών και άλλα… Για να μην λένε μετά τα ΜΜΕ «ψηφίστηκε απ’ όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής»!

Σήμερα, ψηφίστηκε στην ολομέλεια το νομοσχέδιο για το «άσυλο» στα πανεπιστήμια, που καθιστά σχεδόν αδύνατη την επέμβαση της Αστυνομίας ακόμα κι όταν γίνεται εκεί μέσα εμπόριο ναρκωτικών – θα πρέπει να συγκληθεί το πρυτανικό συμβούλιο για να αποφασίσει σχετικά! Στο οποίο θα συμμετέχει και εκπρόσωπος των «φοιτητών», ο οποίος θα είναι πάντα αρνητικός στις αστυνομικές επεμβάσεις, για λόγους… αρχής.

Και βέβαια, δε μιλάμε για την πλήρη ασυλία των παρακρατικών, που θα εξασφαλίζεται κανονικά και με τον… νόμο, πλέον.

Και οι πανοκαμμενικοί… εθναμύντορες, το ψήφισαν σαν κοτούλες (με το «ακροδεξιό άλλοθί» τους, τον Δημητράκη Καμμένο να… διαφοροποιείται κατ’ εντολήν του άλλου Καμμένου, για να φανεί ότι ένας… Καμμένος δεν το ψήφισε – δεν τρέχει τίποτα, και με 152 πέρασε! Γιατί άραγε δεν το έπαιξαν… διαφωνούντες ως κόμμα κι ετούτη τη φορά; Διότι, όλες τις προηγούμενες φορές, στα «προοδευτικά» νομοσχέδια, υπήρχαν πάντα «μαξιλαράκια» (ή «δεκανίκια»…) που το στήριζαν (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, νουδούλα, κ.τ.λ.) και δεν χρειαζόταν η ψήφος των ψεκασμένων. Αυτή τη φορά όμως, δεν υπήρξαν «μαξιλαράκια», οπότε αναγκάστηκαν οι λαθρέμποροι των ιδεών να βάλουν την ουρά στα σκέλια και να υπερψηφίσουν! Κρίμα! Χάθηκε η ευκαιρία να το παίξουν προστάτες της… δημοσίας τάξεως! Εκ του ασφαλούς φυσικά…