«ΒΗΜΑ»: ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΚΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ «ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ»

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Ιταλός μεγιστάνας Ανιέλι είπε πως «η αριστερά είναι πολύ πιο χρήσιμη στο σύστημα, γιατί μπορεί και κάνει όσα δεν μπορεί η δεξιά»…

Η σοφή ρήση του Ανιέλι επαληθεύεται –για μια ακόμα φορά- στην περίπτωση της «πρώτης φοράς αριστερά» α λα γκρέκα. Τις διαθέσεις των λεγόμενων «δανειστών» (τοκογλύφων!) απέναντι στην κυβέρνηση του αμερικανοκομμουνιστή Τσίπρα και του… φουστανελά κολαούζου του, παρουσιάζει με άρθρο του ο γνωρίζων πολύ καλά από τέτοια, διευθυντής του «Βήματος». Ας τον παρακολουθήσουμε:  

«Όσοι συνομιλούν με στελέχη της Κομισιόν και κυβερνητικούς αξιωματούχους κρίσιμων ευρωπαϊκών χωρών εκπλήσσονται από τα σχόλιά τους.
Εμφανίζουν τον Πρωθυπουργό ως αποφασιστικό ηγέτη, αποδίδοντάς του μάλιστα ιδιότητες και χαρακτηριστικά που ούτε οι προπαγανδιστές της «Αυγής» και της Αίθουσας Προπαγάνδας της ΕΡΤ δεν αποτολμούν.
Πιστεύουν συγκεκριμένα ότι ο κ. Τσίπρας, παρότι διαφορετικός και πολιτικά απέναντι στις περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, προσαρμόστηκε, αποδέχθηκε τις υποχρεώσεις της χώρας και, το σημαντικότερο, τις εφαρμόζει με συνέπεια και με τις λιγότερες δυνατές κοινωνικές αντιδράσεις…»
.

Γιατί όχι; Που θα βρουν καλύτερους λακέδες από τους Τσίπρα και Καμμένο;