ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΝ: «ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑΣ» Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ETHNIKISMOS.NET

Άρθρο με τίτλο «Η ισλαμοφοβία στην Ελλάδα» («ισλαμοφοβία» αποκαλούν την εθνική αντίσταση στην ισλαμοποίηση της χώρας…), δημοσιεύθηκε στην νεοταξίτικη και αριστερίστικη φυλλάδα των Ιών, στο οποίο την… τιμητική της έχει βεβαίως η Χρυσή Αυγή, ενώ η ιστοσελίδα μας χαρακτηρίζεται «φορέας ισλαμοφοβίας». Ιδού τα κυριότερα σημεία του άρθρου: 

«Στο πλαίσιο του πολυεθνικού ερευνητικού προγράμματος «Countering Islamophobia Through the Development of Best Practices» (για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε στο http://cik.leeds.ac.uk/), ερευνήθηκαν, σε πρώτη φάση, οι εκδοχές της ισλαμοφοβίας στον ελληνικό δημόσιο λόγο… Για το πρώτο κομμάτι, που έχει ολοκληρωθεί, η έρευνα στηρίχτηκε κυρίως σε εξέταση του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, στη μελέτη ερευνών κοινής γνώμης όπως και τοποθετήσεις των σημαντικότερων φορέων ιδεολογίας στη χώρα…

Προνομιακός χώρος διάδοσης της ισλαμοφοβίας είναι, αναμενόμενα, η ελληνική Ακροδεξιά με σημαντικότερο φορέα της τη Χρυσή Αυγή. Η οργάνωση διατύπωνε σποραδικά υποθέσεις περί εξισλαμισμού της Ελλάδας ήδη πριν το 2015.

Ωστόσο η προσφυγική ροή επέτρεψε τη συνάρθρωση της ισλαμοφοβίας με δύο εδραίες στον χώρο της Ακροδεξιάς αντιλήψεις: την αποστροφή προς πάσης προέλευσης μετανάστες και την προνομιακή εχθρότητα προς την Τουρκία και τις εικαζόμενες προθέσεις της να καταστρέψει τον Ελληνισμό.

Έτσι, η Χρυσή Αυγή εμφανίζει την Τουρκία ως ενορχηστρωτή των προσφυγικών κυμάτων στην Ελλάδα, και τους πρόσφυγες -μονίμως καλουμένους «λαθρομετανάστες»- ως «αθόρυβο, μη συμβατικό στρατό της Τουρκίας» (Λινάρδης, 28.02.2017), ενώ η ισλαμοποίηση της χώρας φέρεται προωθούμενη και από άλλους υψηλά ιστάμενους εχθρούς του ελληνικού εθνικισμού: την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους Αμερικανούς και τους σιωνιστές.

Πέραν του κινδύνου εξισλαμισμού, η Χ.Α. προειδοποιεί για τρομοκρατικά χτυπήματα θεωρώντας το Ισλάμ εγγενώς βίαιο, ενώ επικαλείται τη βιαιότητα των μουσουλμάνων για να ζητήσει τον αποκλεισμό των προσφυγόπαιδων από τα σχολεία, τη μη ανέγερση τεμένους και, ευρύτερα, το κλείσιμο των συνόρων και τη μετατροπή της Ελλάδας σε φρούριο (Μιχαλολιάκος, 5.3.2016).

Σε άλλες δηλώσεις του, ο ηγέτης της οργάνωσης παρείχε πολιτική κάλυψη σε επιθέσεις εναντίον προσφύγων στη Χίο (δημοσιεύτηκε στον Τύπο, 19.11.2016).

Η Χρυσή Αυγή, με τη μαζική οργάνωση, την ιδεολογική συγκρότηση και την αποδοχή της βίας ως πολιτικής μεθόδου, συνιστά τη μεγαλύτερη απειλή για τους μουσουλμάνους της Ελλάδας, πρόσφυγες και μη.

Σημειωτέοι όμως και άλλοι φορείς ισλαμοφοβίας, όπως η αποκαλυπτικών αποχρώσεων εφημερίδα «Ελεύθερη Ωρα», οι ιστοσελίδες ethnikismos…».

Ότι κι αν λέει η νεοταξίτικη προπαγάνδα των «αλληλέγγυων», ο εθνικός αγώνας κατά της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας και της Ευρώπης ολόκληρης (με πρώτα θύματα τους ίδιους τους ανήξερους «πρόσφυγες» που θαλασσοπνίγονται για την επιτυχία του σκοπού…), θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη, απ’ όλες τις επάλξεις του Ελληνισμού. Τιμή μας και καμάρι μας που είμαστε μία εξ’ αυτών!