ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΒΑΤΟ» ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Ανακοίνωση με αφορμή την επίθεση με μολότοφ κατά των αστυνομικών που φρουρούσαν τα γραφεία του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (κι όχι κατά των γραφείων του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ), εξέδωσε ο εκπρόσωπος τύπου του «κινήματος»:

 «Για πολλοστή φορά, χθες βράδυ υπήρξε επίθεση εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη με μολότοφ και πέτρες.

Ως πότε ο κ. Τσίπρας θα κλείνει τα μάτια στο πρόβλημα που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας;

Ως πότε θα επιτρέπονται τα άβατα; Η ζωή και η περιουσία του Έλληνα πολίτη δε μπορεί να μπαίνουν σε κίνδυνο εξαιτίας της ανικανότητας της πολιτικής ηγεσίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.».

Τι ωραία που τα λέει ο σύντροφος εκπρόσωπος! Μόνο που «ξεχνάει» κάποια βασικά πραγματάκια…

Όπως, ότι το «άβατο» των Εξαρχείων, η ασυδοσία των «αναρχοαυτόνομων» (έτσι τους έλεγαν τότε) και το «άσυλο» των πανεπιστημίων θέριεψαν επί των ημερών της «αλλαγής» του ΠΑΣΟΚ. Βουλευτές του οποίου πήγαιναν στα δικαστήρια ως μάρτυρες υπερασπίσεων όσων «παιδιών» τύχαινε να συλλάβει η Αστυνομία, αλλά και των κόκκινων τρομοκρατών – ακόμα κι όταν έσκαγαν βόμβες στα χέρια τους (περίπτωση Μαζοκόπου). Για να μην ξεχνιόμαστε, λοιπόν, κληρονόμος του μαρξιστικού παρακράτους είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι δημιουργός του! Δημιουργός του ήταν το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που τώρα ξεθάρρεψε και πάει να βγει κι από πάνω!