ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ: ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ», ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Τα… πάντα όλα για τα «προσφυγάκια» (και των αλλονώνε τίποτα!), εξήγγειλε με συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης) Μουζάλας.

Έτσι, εκτός από την επιβεβαίωση της είδησης περί μεταφοράς τους από τα hotspots σε διαμερίσματα, δήλωσε ότι σύντομα σταματούν τα συσσίτια και θα παίρνουν μετρητά στο χέρι για να τρώνε ότι τραβάει η ψυχή τους, ενώ στα πλαίσια των προγραμμάτων «ένταξης στην ελληνική κοινωνία» θα τους μαθαίνουν ελληνικά και αγγλικά (τα μαθήματα αγγλικής έχουν αρχίσει στα Τρίκαλα, μερίμνη της αμερικανικής πρεσβείας…), ενώ προσεχώς θα γίνει και μια «καταγραφή των δεξιοτήτων τους», έτσι ώστε σε συνεργασία με «ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΣΕΕ, συνδικάτα, Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων, βιοτέχνες, ώστε να προκύψουν προγράμματα που θα πρέπει να παράγουν αποτέλεσμα για χιλιάδες ανθρώπους». Το οποίον σημαίνει, πως θα τους βρίσκουν και δουλειές – σε μια χώρα που οι άνεργοι ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο!

Έλληνες και Ελληνίδες, ιδού η λύση των προβλημάτων σας: να δηλώσετε «προσφυγάκια» για να μεριμνήσει το κράτος για σας, γιατί με την ελληνική σας ταυτότητα δεν έχετε καμμία τύχη σ’ αυτή τη χώρα των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων»!