ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΟΛΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ – ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ η διαβόητη Κομισιόν είναι ανελέητη με τους Έλληνες, με τα «προσφυγάκια» είναι πολύ γενναιόδωρη!

Έτσι, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που μας πίνει το αίμα με το καλαμάκι, ανακοίνωσε νέα μέτρα στήριξης των λεγόμενων «προσφύγων» που βρίσκονται στην μνημονιακή Μπανανία Ελλαδιστάν, ύψους 209 εκατ. ευρώ!

Κατ’ αρχάς μπαίνει σε εφαρμογή το «πρόγραμμα στήριξης έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση» (ESTIA), μέσω του οποίου τα «προσφυγάκια» θα χρηματοδοτούνται για να νοικιάζουν διαμερίσματα σε αστικές περιοχές, ενώ θα λαμβάνουν και εξτρά χρηματική βοήθεια, για να καλύπτουν και τις άλλες ανάγκες τους χωρίς να δουλεύουν – όπως τα ρολόγια και τα… κορόιδα!

Έτσι, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, 30.000 «προσφυγάκια» θα έχουν στεγαστεί σε διαμερίσματα πόλεων και κωμοπόλεων ολόκληρης της χώρας, ενώ μέσω μιας ειδικής κάρτας τα «προσφυγάκια» θα προμηθεύονται τρόφιμα και φάρμακα, ενώ θα μετακινούνται και με τα μέσα συγκοινωνίας

Η νέα χρηματοδότηση για τα «προσφυγάκια» έρχεται να προστεθεί στα 192 εκατ. ευρώ που διατέθηκαν μέσω συμβάσεων από το μέσο στήριξης έκτακτης ανάγκης της ΕΕ το 2016, με αποτέλεσμα το ποσόν να φτάσει τα 401 εκατ. ευρώ, ενώ μέχρι το 2020 θα φτάσει τα 1,3 δισ. ευρώ!

Από πού προέρχονται οι «γενναιόδωρες» χρηματοδοτήσεις της Κομισιόν; Από τον ιδρώτα και το αίμα του ελληνικού λαού, που του τα παίρνει με κάθε τρόπο η συγκυβέρνηση των δοσιλόγων και τα δίνει στους διεθνείς τοκογλύφους των Βρυξελών – και όχι μόνον! Δηλαδή στην ουσία, όλοι εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πληρώσουμε τις παροχές προς τα «προσφυγάκια»!

Χώρια που τα νέα μαθαίνονται γρήγορα –από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- και με τόσες παροχές που θα υπάρχουν πλέον στο Ελλαδιστάν, σίγουρα θα το… προτιμήσουν και τα εκατομμύρια των «προσφύγων» που τώρα βρίσκονται στην Τουρκιά και διστάζουν να περάσουν απέναντι!