ΑΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ 1.639 ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΤΑ HOTSPOTS!

Ποιος είπε πως η συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων δεν είναι συνεπής στις εξαγγελίες της; Πριν από λίγο καιρό, λοιπόν, είχε εξαγγείλει τον διορισμό 1.638 συντρόφων στα hotspots, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Και τώρα, ήρθε η ώρα της υλοποίησης της εξαγγελίας!

Όπως αναφέρεται, λοιπόν, σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι ενδιαφερόμενοι συριζαίοι, ψεκασμένοι και λοιποί σύντροφοι της αριστεράς και της προόδου, θα μπορούν από σήμερα και μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 8 Αυγούστου, να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).
Οι 1.639 ωφελούμενοι θα εργαστούν για οκτώ μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, σε 28 hotspots και θα παίρνουν πολύ καλούς μισθούς αλλά και διάφορα «μπόνους» (π.χ. για νυχτερινή εργασία), αλλά και μηνιαίο επίδομα μετεγκατάστασης, ύψους 200 ευρώ, για όσα συντρόφια διοριστούν εκτός των τόπων μόνιμης κατοικίας τους!
Σύντροφοι, σπεύσατε! Το αθάνατο ελληνικό δημόσιο σας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες και τα αιώνια «κορόιδα», οι Έλληνες φορολογούμενοι, με το χέρι στην τσέπη για να σας πληρώνουν!