ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ!

«Αλέξης: Εμείς σταματήσαμε τον νεοοθωμανισμό και βάλαμε ταφόπλακα στο σχέδιο Ανάν!».

Διαβάσαμε αυτές τις δηλώσεις του Τσίπρα στο (διορισμένο στο δημόσιο!) πανοκαμμενικό διαδικτυακό παπαγαλάκι και… πέσαμε από τα σύννεφα – όπου έχουμε στήσει καραούλι για να πιάσουμε επ’ αυτοφώρω αυτούς που μας… ψεκάζουν.

Μόνο που όσο κι αν ψάξαμε, δεν τις βρήκαμε πουθενά αλλού! Για τον απλούστατο λόγο, πως δεν έγιναν ποτέ! Και πως θα μπορούσαν άραγε να γίνουν, από τη στιγμή που και οι… γάτες ακόμα αυτού του τόπου, θυμούνται πολύ καλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το ΜΟΝΟ κόμμα που είχε πάρει καθαρή θέση υπέρ του σχεδίου Ανάν, χωρίς «ναι μεν, αλλά…»; Και πως η παρούσα συγκυβέρνηση των 153, στηρίζεται στους τρεις –κατά δήλωσή τους- «Τούρκους» βουλευτές της Θράκης, που είναι όργανα του νεοοθωμανισμού του Ερντογάν Πασά;

Ποιος ο λόγος της προβολής των ανύπαρκτων «δηλώσεων»; Για να δείξουν ότι το Αλεκάκι είναι… «πατριωτάκι», άρα καλά κάνουν οι ψεκασμένοι… υπερπατριώτες που συνεχίζουν να συγκυβερνούν μαζί του – και θα το πάνε ως το τέλος, σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του Καμμένου τους!