«ΜΑΝΑ» ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ… ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΛΑ!

Στην χώρα που εδώ και δεκαετίες έχει καταργηθεί η θανατική ποινή (γιατί οι διάφοροι κουλτουριάρηδες που κάνουν κουμάντο την βρίσκουν… βάρβαρη ποινή), συνέβη κι αυτό: «μάνα» έβαζε τον εραστή της και πέντε ακόμα άτομα να βιάζουν και να χτυπούν τα δύο αγοράκια της, ηλικίας 9 και 11 ετών, κι αυτό συνέβαινε επί 4 ολόκληρα χρόνια μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Και σχηματίστηκε –λέει- «δικογραφία» εναντίον τους για τα -κατά περίσταση- αδικήματα του «βιασμού», της «κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη», της «προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με παθόντα νεότερο των δώδεκα ετών», της «ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος», της «παράνομης βίας» και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών (πρεζόνια, φυσικά…).

Θα φάνε ένα-δυο χρονάκια, θα βγούνε σε πέντε-έξι μήνες έξω με κάποιον νόμο περί… αποσυμφόρησης των φυλακών και αλίμονο στα επόμενα θύματά τους!

Και σας ρωτάμε, ποια άλλη ποινή εκτός από το κρέμασμα δημοσίως είναι πρέπουσα για τέτοιους ελεεινούς και τρισάθλιους υπανθρώπους;