ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟ… ΜΕΛΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ (ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ)

Γράφει ο Αντίοχος

Τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ο mister Tsipras επέλεξε τον Πανοκαμμένο και τους ψεκασμένους του κι όχι τον Θεοδωράκη και το Ποτάμι του, εξηγεί στο πολύκροτο βιβλίο του ο Βαρουφάκης. Ιδού:

«Ο Αλέξης μού εξήγησε την απόφαση για συγκυβέρνηση με τον Καμμένο απλά και συνοπτικά. Είχαμε μια επιλογή, μου είπε. Η μία περίπτωση ήταν να σχηματίσουμε κυβέρνηση συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ, διορίζοντας τον Καμμένο υπουργό Άμυνας, με τον όρο να μην παρέμβει σε καμία απόφαση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις ή με κοινωνικά θέματα, στα οποία θα κυριαρχούσε η προοδευτική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ».

Άρα, αυτά που λέει ο Καμμένος για το «αναγκαίο καλό», που δήθεν αποτελεί το πατριωτικό και ορθόδοξο αντίβαρο στις διεθνιστικές και αντιχριστιανικές εξαλλοσύνες των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι παραμύθια για βλαμμένους και ψεκασμένους! Ο μόνος όρος που έβαλε ήταν να πάρει το υπουργείο Εθνικής Αμύνης!

Και βέβαια, θυμίζουμε ότι πριν συμφωνήσει με τον Τσίπρα το 2015, είχε επιχειρήσει να παζαρέψει και με τους Σαμαροβενιζέλους, το 2012, μεταξύ των εκλογών της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου, δια του “Plan B” που είχε παρουσιάσει στον τότε πρόεδρο Παπούλια, για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Σαμαρά, με μόνον όρο να γίνει υπουργός Εθνικής Αμύνης!

Αλλά γιατί έχει τέτοια μανία ο Καμμένος με το υπουργείο Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων);  Μέλι έχει;