ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ S-400

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., Ντόναλντ Τραμπ (Δ), συνομιλεί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Πάνο Καμμένο (3Α), κατά την καθιερωμένη δεξίωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας που παρέθεσαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α. προς τιμήν της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας στον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, Η.Π.Α., Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017. Ο Πρόεδρος υπέγραψε και επέδωσε στον Αρχιεπίσκοπο Γέροντα Αμερικής κ. Δημήτριο (2Δ) τη Διακήρυξη για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Τον Πρόεδρο Donald Trump προλόγισε ο Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Reince Priebus. Η τελετή ξεκίνησε με τη Χορωδία Νέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Μαρίας Κολέβα που τραγούδησε για την Ελλάδα. Παρόντες ήταν -μεταξύ άλλων- ο Υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο τελετάρχης της Παρέλασης στη Νέα Υόρκη, επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης και ηγετικά στελέχη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ GANP/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

Σε θρασύτατη αλλά και κουτοπόνηρη επίθεση κατά της Ρωσσίας (κάνοντας επίκληση στην ορθόδοξη πίστη τους!), προχώρησε το μεγαλύτερο «αμερικανάκι» που έχει περάσει ποτέ από ελληνική κυβέρνηση στην ελληνική ιστορία, με αφορμή την συμφωνία που έκανε με την Τουρκία για πώληση των S-400:

«Αν η Τουρκία προχωρήσει σε αγορά S- 400, τότε δημιουργούνται άλλες ανάγκες. Εδώ θα πρέπει και οι φίλοι μας οι ομόδοξοι, οι Ρώσοι να δουν ότι δεν μπορεί να εξοπλίζουν την Τουρκία με συστήματα που θα ανατρέψουν την ισορροπία στο Αιγαίο».

Καμμένε, άσε τα σάπια! Ας μην ήσουνα εσύ και ο φιλαράκος σου, ο mister Tsipras αμερικανάκια, να πετύχαινε η Ελλάδα μια ειδική σχέση και να αγόραζε οπλικά συστήματα από την Ρωσσία, για να υπολόγιζαν οι Ρώσσοι τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα έναντι της Τουρκιάς και την ισορροπία στο Αιγαίο. Εφόσον όμως είσαστε αμερικανάκια, είναι φυσικό κι επόμενο να μη σας υπολογίζουν! Αλλά το πρόβλημα, είναι ότι μαζί με σας, χάνει και η Ελλάς!

(ΥΓ): Αλήθεια, πόσες φορές έχει ψηφίσει τις εξωφρενικές οικονομικές κυρώσεις της Ε.Ε. κατά της Ρωσσίας και τις ανά εξάμηνο ανανεώσεις τους, το «πατριωτάκι» (αμερικανάκι) ο Κοτζιάς; Θυμάσαι Καμμένε, που έχεις το θράσος να διαμαρτύρεσαι κιόλας στους Ρώσσους, ή να σου θυμίσουμε εμείς;