ΜΕ Π…Σ ΔΕ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ, ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ! ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ

Μια καινούργια φάμπρικα έχουν ανακαλύψει τα μακριά χέρια του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, οι… τιμημένοι κουκουέδες, για να κατηγορούν μονίμως για κάτι την Χρυσή Αυγή, ή για να βρούνε θέμα μέσα στο κατακαλόκαιρο, ή για να δικαιολογήσουν την «διεθνιστική βοήθεια» που λαμβάνουν από τα… ευαγή «Ιδρύματα» του μπάρμπα-Σόρος, ή για όλα αυτά μαζί: τις κατά φαντασίαν «ρατσιστικές επιθέσεις»!

Έτσι, μετά από 2-3 σκόρπιες καταφανέστατα ψευδείς καταγγελίες «ρατσιστικών επιθέσεων», επανέρχονται με μια δήθεν διπλή «ρατσιστική επίθεση» στο Μενίδι, μέσα σε λίγες μέρες. Ιδού το παραμύθι τους:

«Ξυλοδαρμός μετανάστη από φασιστοειδή στο Μενίδι

Ένα ακόμα περιστατικό βίας από φασιστοειδή σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μενίδι.

Μετανάστης εργάτης από το Πακιστάν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του.

Καταγγέλλεται πως φασιστοειδή του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Επίσης παρόμοια επίθεση σημειώθηκε και το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουλίου».

Προσέξτε, ούτε φωτογραφίες, ούτε ονοματεπώνυμα, ούτε ηλικίες των φανταστικών «θυμάτων» υπάρχουν, ούτε γίνεται κάποια αναφορά ότι οι «επιθέσεις» καταγγέλθηκαν στην… «Αντιρατσιστική» υπηρεσία της Αστυνομίας (δεν υπάρχει καμμία σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας για τέτοια συμβάντα…), ούτε καν σε ποιο νοσοκομείο πήγαν τα «θύματα» (στο… «πλησιέστερο»), στη λογική του «κάποιος, κάπου, κάποτε»! Αφήστε τα σάπια συντρόφια και σταματήστε να διασπείρετε ψευδείς ειδήσεις… Με π….ς δε βάφονται αυγά!