Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ! ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΜΦΥΤΕΥΕΙ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ!

Ενώ κάποιοι… εξυπνάκηδες (ή μήπως βαλτοί;) των καθεστωτικών ΜΜΕ αντιμετωπίζουν με ειρωνείες («φαντασιόπληκτοι», «συνωμοσιολόγοι», κ.τ.λ.) όσους καταγγέλλουν ότι υπάρχει εκτεταμένο νεοταξίτικο σχέδιο για τον απόλυτο έλεγχο των ανθρώπων, μια εταιρεία με την επωνυμία «Three Square Market», με έδρα το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ (που αλλού;), θα γίνει η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που θα εμφυτεύσει μικροτσίπ στα χέρια των εργαζομένων της.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε αυτόματες μηχανές με τρόφιμα και σνακς και πρόσφατα πρόσθεσε την δυνατότητα χειρισμού με εμφυτεύσιμα μικροτσίπ, επιτρέποντας στον καθένα να πληρώσει για τα τρόφιμα απλά κουνώντας το χέρι του κοντά σε μία από τις συσκευές τους.
Η εταιρεία ανακοίνωσε σχετικά: «Για να δείξουμε ότι τα εμφυτεύματα RFID είναι ασφαλή, η εταιρεία θα παρέχει δωρεάν τα RFID εμφυτεύματα σε όλους τους εργαζομένους κατά τη διάρκεια ενός «τσιπ πάρτυ» την 1η Αυγούστου. Η εμφύτευση θα είναι προαιρετική».
Είναι προφανές που το πάνε οι νεοταξίτες και χρέος όλων των ελευθέρων ανθρώπων είναι να αντισταθούν στα σατανικά σχέδιά τους, πυκνώνοντας τις τάξεις των γνήσιων λαϊκών εθνικιστικών κινημάτων. Τώρα, πριν να είναι πολύ αργά!