ΕΠΙΘΕΣΗ 20 «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ – ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Οπλισμένοι με τον «αέρα» που τους έχουν δώσει οι συριζοψεκασμένοι (και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» του… συνταγματικού τόξου), περίπου 20 συμμορίτες που ανήκουν στην γνωστή «ευπαθή μειονότητα», επιτέθηκαν  στο πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης της Λάρισας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας.
Σύμφωνα με την καταγγελία της Ένωσης, από την επίθεση οι αστυνομικοί του περιπολικού τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
Στην ανακοίνωση τονίζονται τα ακόλουθα: «Οι θεσμικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν τη δημιουργία «άβατων» στην περιοχή. Ζητούμε από τους τοπικούς άρχοντες να στηρίξουν τη προσπάθεια της αστυνομίας, δείχνοντας με τη στάση τους τη μηδενική ανοχή της Πολιτείας σε φαινόμενα ανομίας και ότι πλέον η ηρεμία και ο σεβασμός των δικαιωμάτων των υπολοίπων κατοίκων της περιοχής είναι υπεράνω των εκλογών και των ψήφων. Τα ανωτέρω θα πρέπει να καταστήσουν σαφές στους «ψευτονταήδες» ότι, στα πλαίσια της Δημοκρατίας, σεβασμός και δικαιώματα είναι έννοιες αμφίδρομες, που δεν αφορούν μόνο τον Αστυνομικό, αλλά και τον ελεγχόμενο, καθώς επίσης ότι η συντεταγμένη Πολιτεία θα είναι αμείλικτη μαζί τους και εφόσον δεν αλλάξουν συμπεριφορά, θα υπάρχει μηδενική ανοχή και τα κρατητήρια θα γίνουν δεύτερο σπίτι τους».

Ωραία όλα αυτά στην ανακοίνωση των αστυνομικών, αλλά συμφωνούν άραγε μαζί τους η συγκυβέρνηση, το αρμόδιο υπουργείο, αλλά και η… «δημοκρατική» αντιπολίτευση αυτής της χώρας, ή μήπως θεωρούν… ακραίο ρατσισμό την μηδενική ανοχή στους εξ’ «ευπαθών» συμμορίτες;