ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ, ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από το βιβλίο Βαρουφάκη, που πρόκειται να εκδοθεί τον Σεπτέμβριο, ο Δραγασάκης εμφανίζεται ως ο κατεξοχήν αχυράνθρωπος των «δανειστών» στη συγκυβέρνηση, σε σημείο που να χειραγωγεί ακόμα και τον mister Tsipra, σε συγκεκριμένες καταστάσεις και αποφάσεις, με τις οποίες ο Τσίπρας διαφωνούσε, αλλά δεν τολμούσε να του φέρει αντίρρηση!

Δεν ξέρουμε βεβαίως κατά πόσον ισχύουν όλα αυτά που λέει ο Βαρουφάκης, αλλά ήδη έχει περάσει μιάμιση ημέρα από την ώρα που τα σχετικά δημοσιεύματα πρωτοείδαν το φως της δημοσιότητας και ο περί ου ο λόγος (Δραγασάκης) σιωπά ένοχα!

Ο οποίος Δραγασάκης, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο, το οποίο απλώς έχει περάσει από το… τιμημένο κουκουέ, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι! Ήταν ηγετικό του στέλεχος, μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής και μάλιστα το 1991 ήταν και υποψήφιος για γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, χάνοντας από την Παπαρήγα για μόλις τέσσερις ψήφους (έλαβε 53 και η Παπαρήγα 57). Κι αν τότε είχε εκλεγεί, πιθανότατα θα ήταν ακόμα Γ.Γ. του… τιμημένου. Πως εξηγεί, λοιπόν, το… τιμημένο ότι ένας παρολίγον αρχηγός του καταγγέλλεται ως όργανο των διεθνών τοκογλύφων και των Αμερικανών, βεβαίως-βεβαίως και δεν απαντά;

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο λεγάμενος είχε επιλεγεί -απ’ αυτούς που σχηματίζουν κυβερνήσεις στην Ελλάδα- και ανέλαβε τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας στην οικουμενική κυβέρνηση του Ζολώτα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ). Άρα, αν είναι μαριονέτα των Αμερικανών, ήταν «μυημένος» από τότε στα κόλπα!