ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα είναι οι διάλογοι – φωτιά (που «διέρρευσαν»…), οι οποίοι περιλαμβάνονται  στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη »Ενήλικες στο δωμάτιο», που θα εκδοθεί τον Σεπτέμβριο.

Το βιβλίο θα αναφέρεται στα όσα έγιναν την περίοδο που ήταν υπουργός της συγκυβέρνησης και τους διαλόγους του με τον mister Tsipra, τους οποίους λέγεται πως τους έχει μαγνητοφωνήσει κιόλας!

Στα πιο βασικά σημεία, περιλαμβάνεται η γνωριμία του με τον Τσίπρα σ’ ένα μαγαζί στου Ψυρρή και η διαπίστωσή του ότι ο Τσίπρας ήταν άσχετος με τα οικονομικά.

Για το βράδυ του δημοψηφίσματος ο Βαρουφάκης λέει ξεκάθαρα πως ο Τσίπρας από την αρχή δεν ήθελε να τηρήσει το »όχι» και προσπαθούσε να βρει δικαιολογίες στα capital controls, ενώ ο Τσίπρας παραδέχτηκε ότι έχει δώσει στους δανειστές περισσότερα από όσα τους είχε δώσει ποτέ ο Σαμαράς.

Από κει και πέρα, ο Βαρουφάκης εμφανίζει τον παραλίγο (για τρεις ψήφους…) Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δραγασάκη, ως αχυράνθρωπο των διεθνών τοκογλύφων, που κινούσε τα νήματα και ο Τσίπρας ακολουθούσε τυφλά τις οδηγίες του.

Επίσης, περιγράφει τον Χουλιαράκη ως »αχυράνθρωπο» της τρόικας, ενώ για τον Καμμένο υποστηρίζει ότι είχε υποσχεθεί στους συριζαίους ότι θα εξασφάλιζε… δισεκατομμύρια από Ελληνοαμερικανούς φίλους του της Wall Street, τα οποία βεβαίως δεν είδε ποτέ κανείς…

Το συμπέρασμα που βγαίνει από μια πρώτη «ανάγνωση», είναι ότι την Ελλάδα την κυβερνούν πράκτορες και τσίρκουλα!