ΤΟ… ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ! ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ «ΗΡΙΑΝΝΟΙ» ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ

Ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας τρεις από τους συμμετέχοντες «Ρουβίκωνες» στις φθορές ακυρωτικών και αυτόματων μηχανημάτων στον Σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια, στις 2 Μαΐου – με τη χρήση βαριοπούλας έσπασαν γυάλινη πύλη, επτά ακυρωτικά μηχανήματα νέου τύπου, δύο αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίου και οθόνη ΑΤΜ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αναγνωρίστηκαν 21χρονος, 22χρονος και 31χρονος (γιατί άραγε δεν δίνονται τα στοιχεία τους στην δημοσιότητα, άρχισε η προστασία;). Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών. Και βέβαια, πρόκειται για αναρχοκομμουνιστές με παρελθόν, καθώς εις βάρος τους έχουν σχηματισθεί και στο παρελθόν δικογραφίες, κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές, επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών κ.ά. Κι όμως, κυκλοφορούσαν ελεύθεροι!

Η αστυνομία το έκανε το καθήκον της, ώρα να κάνει και το… αντιφασιστικό κίνημα το δικό του! Εμπρός σύντροφοι υπουργοί, αρχίστε να αμφισβητείτε τα στοιχεία και να απειλείτε τους δικαστές που θα δικάσουν τους «Ηριάννους» σας!