ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ Ή ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;

 

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συζήτηση στην Ολομέλεια για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις συνομιλίες Καμμένου με ισοβίτη για την υπόθεση του Noor 1, στις οποίες προσπαθούσε να τον χειραγωγήσει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Μάλιστα, την αναβολή της συζήτησης την ζήτησε το κόμμα που έκανε την πρόταση, δηλαδή η νουδούλα, λόγω του… σεισμού στην Κω.

Βγάζοντας την συγκυβέρνηση και τον «αδύναμο κρίκο» της από την εξαιρετικά δύσκολη θέση που βρισκόταν! Η συζήτηση θα γίνει μετά την επανέναρξη των εργασιών της βουλής (που έχει οριστεί για τις 28 Αυγούστου), δηλαδή τον Σεπτέμβριο (καλά κρασιά!), γιατί όπως είπε ο Βούτσης δεν μπορεί να γίνει τις επόμενες δύο εβδομάδες που απομένουν για το κλείσιμο της βουλής, καθώς έχει ήδη προγραμματιστεί… «πυκνό νομοθετικό έργο» και επίσης θα απουσιάζει στο εξωτερικό ο λεγάμενος (Καμμένος).
Πάντως, δίνουν και παίρνουν οι φήμες από τις… κακές γλώσσες, ότι η αναβολή δεν οφείλεται βεβαίως στον σεισμό της Κω, αλλά σε παρέμβαση της αμερικανικής πρεσβείας, υπέρ του εκλεκτότερου των εκλεκτών της!