ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΗΡΙΑΝΝΑ (ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ-ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ): ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ

Το πρώτο μήνυμα της συριζαίας συντρόφισσας Ηριάννας (Βασιλειάδη-Λιναρδάκη) εμφανίστηκε στη σελίδα που έχουν φτιάξει τα συντρόφια της στο Facebook. Στο μήνυμα ευχαριστεί όλους ανεξαιρέτως τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», από τους υπουργούς της πεσμένης στα τέσσερα μνημονιακής συγκυβέρνησης, μέχρι τα συντρόφια που τα σπάνε καθημερινώς για πάρτη της:  
«Σήμερα, τρεις μέρες μετά το δικαστήριο της 17ης, παραμένω κρατούμενη για πεντηκοστή μέρα ως αποτέλεσμα της μη αναστολής μιας απόφασης που «στηρίχτηκε» σε ανύπαρκτα στοιχεία και επιχειρήματα που δεν αντέχουν στη λογική. Η πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να καλύπτεται επ’ άπειρον από σαθρά σκεπτικά που κοστίζουν μια ζωή, ακόμη μια φορά. Παρόλα αυτά το μόνο που κρατάω είναι η εικόνα μιας ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας. Ο κόσμος που ήταν δίπλα μου τη Δευτέρα μου δίνει δύναμη ώστε να μη λυγίσω μέχρι και την αποκατάσταση του αυτονόητου. Προς το παρόν δεν έχω παρά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που από την πρώτη μέρα υψώνουν φωνή και ανάστημα στο όνομα της αλήθειας και με τον δικό του τρόπο ο καθένας στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει εμένα και τους δικούς μου στον αγώνα που δίνουμε. Δύναμη και αγάπη μέχρι το τέλος».

Αυτά για να σταματήσει το παραμυθάκι που διακινούσε ο πατέρας της στα κανάλια την επομένη της νύχτας τρόμου στην Ερμού, με το σπάσιμο 67 καταστημάτων, ότι δήθεν «η Ηριάννα διαφωνεί μ’ αυτά», «δεν την εκφράζουν», κ.τ.λ. Αν ήταν έτσι, θα φρόντιζε να διαχωρίσει τη θέση της. Αλλά δεν το έκανε…