Η CIA ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ… ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Δεύτερο απανωτό ξεβράκωμα για την κόκκινη τρομοκρατία-τσογλαναρία! Έτσι, μετά την αποκάλυψη -και με αποδείξεις πλέον!- ότι πρόκειται για παρακρατικά τσογλάνια της μνημονιακής συγκυβέρνησης (που έγινε στην περίπτωση της συντρόφισσας Ηριάννας Βασιλειάδη-Λιναρδάκη…), έρχεται στο καπάκι και δεύτερη αποκάλυψη από την CIA, ότι τυγχάνουν και δικά της «παιδιά»!

Δόθηκε στην δημοσιότητα, λοιπόν, η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την τρομοκρατία διεθνώς. Έτσι, οι παγκόσμιοι σατανάδες (δεν πρέπει να μας ξενίζει ο όρος – εκεί είναι η ρίζα του κακού για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας!) κατ’ αρχάς καλύπτουν το πολιτικό κουκούλι των συνιστωσών της κόκκινης τρομοκρατίας (τον ΣΥΡΙΖΑ), αναφέροντας πως «η καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι μεταξύ των υψηλών προτεραιοτήτων της ελληνικής κυβέρνησης» και χαρακτηρίζοντας τους συριζοψεκασμένους «συνεργάσιμους εταίρους στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

Εν συνεχεία δε, καλύπτουν και τους ίδιους τους τρομοκράτες, παρουσιάζοντάς τους ως… ακίνδυνους, που απλώς με τις μπομπίτσες τους περνάνε διάφορα… πολιτικά μηνύματα! Ιδού:

«Συνέβησαν σποραδικές επιθέσεις μικρής κλίμακας όπως με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς από τοπικές τρομοκρατικές ομάδες, αλλά αυτές οι επιθέσεις ήταν λιγότερες από τα προηγούμενα δύο χρόνια. Γενικά αυτές οι επιθέσεις δεν φαίνεται ότι σκόπευαν να προκαλέσουν σωματική βλάβη, αλλά αναζητούσαν να περάσουν ένα πολιτικό μήνυμα».

Πως αλλιώς να το πούνε δηλαδή, ότι οι «Πυρήνες», οι «Σέχτες», οι «Ρουβίκωνες» κι όλο το κακό συναπάντημα είναι δικά τους «παιδιά» και δεν πρέπει να ενοχλούνται, γιατί έχουν… καλούς σκοπούς;