«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΑΙ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ» ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Τελικώς, αποδεικνύεται ότι δικασταί δεν υπάρχουν μόνον «εις Παρισίους» (σύμφωνα με παλαιότερο ρηθέν), αλλά και εις την Αθήνα!

Σαφώς και ήταν έκπληξη (αλλά όχι δυσάρεστη, όπως για τον Κοντονή…) η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την διαβόητη «Ηριάννα»! Διότι, η πίεση που δέχονταν όλες αυτές τις μέρες ήταν κάτι παραπάνω από τρομακτική. Από τρία κόμματα με επίσημες ανακοινώσεις τους (ΣΥΡΙΖΑ, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ), εμμέσως πλην σαφώς και από την νουδούλα με άρθρο γραμματέα Επιτροπής της σε δημοφιλές blog, από κυβερνητικούς βουλευτές αλλά και υπουργούς – με πρώτον τον υπουργό… Δικαιοσύνης (!!!), από τρομολάγνους «αλληλέγγυους» και βέβαια από το αφιονισμένο μαρξιστικό παρακράτος του μαρξιστικού – μνημονιακού ψευδοκράτους, που θεωρούσε δεδομένη την απόφαση («Στις 17 Ιουλίου παίρνουμε την Ηριάννα πίσω»!

Κι όμως άντεξαν στις πιέσεις και την κρατική τρομοκρατία, στάθηκαν στο ύψος τους και διέσωσαν το κύρος της δικαιοσύνης! Υπάρχει, λοιπόν, αντίσταση στην καταβαράθρωση των πάντων. Άρα, δεν χάθηκαν όλα! Όσο υπάρχουν τέτοιοι ΔΙΚΑΣΤΕΣ, υπάρχει ακόμα ελπίδα διασώσεως αυτού του δύσμοιρου τόπου!