ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ… ΟΙ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ!

Συμπλοκές ξέσπασαν το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια ενός πανηγυριού στην πόλη Σόρντορφ κοντά στη Στουτγάρδη, μεταξύ αστυνομικών και νεαρών «προσφύγων», οι οποίοι προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει σεξουαλικές επιθέσεις σε ανυπεράσπιστα κορίτσια! 

Πιο συγκεκριμένα, ένας 20χρονος Ιρακινός παρενόχλησε σεξουαλικά μια νεαρή γυναίκα το βράδυ της Παρασκευής. Τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, τρία «προσφυγάκια» από το Αφγανιστάν, ηλικίας από 18 έως 20 ετών κράτησαν παρά τη θέλησή της μια 17χρονη και προέβησαν σε ασελγείς πράξεις.

Οι παραπάνω συνελήφθησαν, όμως οι δικαστικές αρχές δεν διέταξαν την προφυλάκισή τους!!!

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις, συμμορίες «προσφύγων» που συμμετείχαν στο πανηγύρι  εκτόξευσαν μπουκάλια εναντίον των αστυνομικών και άλλων παριστάμενων, διεκδικώντας το «δικαίωμα» στον βιασμό! Σύμφωνα με τον διοικητή της τοπικής Αστυνομίας, μάρτυρες κατέθεσαν ότι «μερικοί νεαροί» έτρεχαν στους δρόμους της πόλης οπλισμένοι με μαχαίρια και ένας κρατούσε ένα αεροβόλο πιστόλι.

Στο Μπέμπλινγκεν, στην ίδια περιοχή της Βάδης-Βυρτεμβέργης, το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε ένα επεισόδιο, στο περιθώριο ενός μικρού τοπικού φεστιβάλ, με πρωταγωνιστές 12 μεθυσμένα «προσφυγάκια» από το Αφγανιστάν, τα οποία προηγουμένως είχαν παρενόχλησαν σεξουαλικά και θώπευσαν δια της βίας νεαρές κοπέλες!