ΚΛΑΨΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ… ΚΟΝΤΟΝΕΣΚΟΥ

Επιτέλους, βρέθηκαν Έλληνες δικαστές να σταθούν στο ύψος τους και να τιμήσουν έμπρακτα την έννοια της δικαιοσύνης! Και να γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την άγρια τρομοκρατία που είχαν εξαπολύσει εναντίον τους οι κρατικοί τρομοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, αλλά και της ΝΔ, μαζί μ’ έναν θίασο παρατρεχάμενων –και κρατικοδίαιτων, στην πλειοψηφία τους!- τρομολάγνων από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, για να απελευθερωθεί η κόκκινη τρομοκράτισσα «Ηριάννα».

Ήταν δε τόση η έκπληξη των κρατικών προστατών της κόκκινης βίας και τρομοκρατίας, που οι δικαστές αγνόησαν τις ασφυκτικές τους πιέσεις, που ακόμα και ο κομισάριος «Δικαιοσύνης» Κοντονής (Κοντονέσκου, καθότι ορφανό του Τσαουσέσκου, σπούδασε στην Ρουμανία επί της εποχής του χασάπη…), δεν κρατήθηκε και τοποθετήθηκε οργισμένος στην ολομέλεια της βουλής κατά των δικαστών  χαρακτηρίζοντας  «δυσάρεστη έκπληξη» την απόφαση του δικαστηρίου!

Και που’ σαι ακόμη, ορφανό του Τσαουσέσκου! Μόλις θα βγει η απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής να δεις πόσο δυσάρεστη θα είναι για σένα και τους ομοίους σου!