ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ», ΜΥΡΙΟΙ ΕΠΟΝΤΑΙ!

Γράφει ο Αντίοχος

Κατά την προ ημερών συζήτηση στη βουλή για το Κυπριακό, αίφνης η κουβέντα γύρισε στο… Μακεδονικό και ο τρισμέγιστος πολιτικός απατεών Καμμένος έκανε σαφές πως ετοιμάζεται να το παίξει εκ του ασφαλούς… Μακεδονομάχος – αφού το μελλοντικό ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας θα το ψηφίσουν όλοι οι υπόλοιποι του… συνταγματικού τόξου. Και μετά βέβαια, θα συνεχίσει σαν να μην τρέχει τίποτα να συγκυβερνά με τους… προδότες! Κι όλα αυτά, για να μην φανεί ότι το ξεπούλημα του ονόματος το υπερψήφισαν «όλοι πλην Χρυσής Αυγής»! Το’ χουμε ξαναδεί το «έργο» και στην περίπτωση του τζαμιού, του συμφώνου συμβίωσης και σε άλλες πολλές…

Φαίνεται όμως πως και κάποιοι άλλοι πολιτικοί απατεώνες… ζήλεψαν τη… δόξα του Καμμένου και θέλουν κι αυτοί να το παίξουν –εκ του ασφαλούς- Μακεδονομάχοι!

Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στη φυλλάδα «Ειδήσεις» ο Μπουμπούκος (τηλεφωνική, προφανώς από την Μύκονο όπου βρίσκεται…), είπε τα εξής:

«Εάν υπάρξει συμφωνία για τα Σκόπια και έρθει στη Βουλή, δεν πρόκειται να διευκολύνουμε την κυβέρνηση σε περίπτωση που αυτή η συμφωνία δεν την εκφράζει συνολικά». Προφανώς, όταν λέει «αν δεν την εκφράζει συνολικά», εννοεί αν δεν την ψηφίσουν και οι ψεκασμένοι.

Στην ερώτηση εάν η παραπάνω θέση ισχύει και στην περίπτωση που η νουδούλα συμφωνεί με την προτεινόμενη λύση (δηλαδή με το ξεπούλημα του ονόματος), ο Μπουμπούκος το γυρίζει στο… τσάμικο: «για εμάς είναι θέμα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση»!

Αλλά ο ελληνικός λαός ξύπνησε (έστω και μετά το ξέσπασμα της κρίσης…) και δε θα πιάσει η εκ του ασφαλούς «μακεδονομαχία» ψοφοδεξιών και ελαφροδεξιών πολιτικών απατεώνων!