Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΝΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΩΣ «ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ» ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΑΚΗΔΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Είναι γνωστό ακόμα και στις… γάτες αυτού του τόπου, ότι το κόμμα που τα τελευταία χρόνια… πρωτοπορεί στον εθνομηδενισμό στην Ελλάδα (μακράν του δεύτερου…) είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα ανεξαιρέτως τα εθνικά θέματα.

Βέβαια, τώρα που έγιναν κυβέρνηση έχουν φροντίσει να καλύψουν τις πιο ακραίες εθνομηδενιστικές απόψεις τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τις απαρνήθηκαν ή ότι δε θα τις εφαρμόσουν όταν βρουν την κατάλληλη ευκαιρία! Από την άλλη, εθνομηδενιστικές θέσεις εκφράζουν κι άλλα κόμματα και κυρίως το Ποτάμι του Θεοδωράκη, αλλά παρά τις ομολογουμένως… φιλότιμες προσπάθειές τους δε φτάνουν σε εθνομηδενισμό τους συριζαίους ούτε στο… μικρό τους δαχτυλάκι! Άλλωστε, είναι και διαφορετικά τα μεγέθη. Άλλο ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ κι άλλο το υπό διάλυση σιγανό Ποταμάκι…

 

 

Ποιο είναι το άκρων άωτον του θράσους; Ο Καμμένος, ο πιο αυθεντικός αντιπρόσωπος των αμερικανικών και σιωνιστικών συμφερόντων στην Ελλάδα, που το παίζει αναμπάμ-παπαντάμ υπερπατριώτης, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να συγκυβερνά με τους κραυγαλέους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε χθες για εθνομηδενισμό το… Ποτάμι! Δηλαδή, αυτό που λέει κι ο λαός μας: «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα».

 

Για τόσο αμερικανάκια περνάει τους Έλληνες ο… πατριωταράς της αστερόεσσας!